Trojka iz bloka Borča

Uspešno održana „Trojka iz bloka“ u Borči

25.juna na terenima OŠ ,,Jovan Ristić” održan je treći po redu sportsko-humanitarni spektakl Trojka iz bloka. 108 šutera se takmičilo i prikupili su svojim prijavama 42.150 dinara! Dvanaest ponosnih sponzora i jedan ponosni donator podržali su turnir sa 125.960 dinara, pa je na taj način ukupno prikupljeno 168.110 dinara za pomoć porodici Živković iz Borče!

Glava porodice Živković Igor, zajedno sa predsednikom opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem svečano su otvorili turnir šutiranjem trojki! Na ovaj simboličan način, Opština Palilula najavila je i sponzorsku podršku projektu koja će stići u narednim danima. Pre toga, pozdravili smo zastavu Republike Srbije sa himnom Bože pravde, a potom je molitveno blagoslovio turnir Jerej Miladin Malić. Miloš Simović je pozdravio okupljene ispred Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, a obratio se i Branislav Vujičić, predsednik KK ,,Borča”.

20 godina postojanja KK Borča

Na ovoj proslavi sporta, zabave i humanosti imali smo dva razloga za slavlje – prvi je treće okupljanje u Borči, a drugi je dvadeseti rođendan naših prijatelja iz KK ,,Borča” koji su paralelno sa turnirom u sali OŠ ,,Jovan Ristić” odigrali revijalnu utakmicu, a takođe su nas njihovi pioniri na pauzi zadivili košarkaškim umećem! Sa nama su se družili Ankl Džo, Struka, Plesni studio Flaj, Fanki flaj, a za kvalitetan muzički program bio je zadužen di-džej Đorđe Bogdan.

Medijska podrška

Veoma uspešan turnir bio je i medijski ispraćen na najvišem nivou – medijski pokrovitelj bio je Lobi Info portal, a podršku su pružili RTV Studio B, TV Hepi, SOS kanal, Bum bum radio, portali Vesti onlajn, Palilula.rs i Borča Info koji su poslali vest u svet, o još jednoj misiji sportsko-humanitarnog projekta Trojka iz bloka. Industrija zamrznutih proizvoda Frikom je podržala turnir sa 200 sladoleda Basket, na radost najmlađih učesnika turnira, a svi smo uživali u sjajnim pastama našeg ponosnog sponzora Agi pasta avej!

Sponzori i donatori

Ponosni sponzori trećeg turnira u Borči bili su Itek Elite sa 12.000 dinara, koji će i tehnički podržati projekat pomoći Živkovićima sa elektro materijalom, zatim restoran Tara sa 15.000 dinara, Igraonica King sa 14.760 dinara, Svadbeni salon Ekskluziv Hol sa 12.200 dinara, Šorti d.o.o sa 12.000 dinara, Vladeks i Frigomeks sa po 10.000 dinara, Duneks, Libero kafe, Kafe No stress, Veluks i Sabato sa po 7.000 dinara i ponosni donator Eho sa 5.000 dinara.

Pobednici

Borča ima veliko srce, a to najbolje dokazuje veliki broj sponzora i takmičara! Trojka iz bloka pronašla je način da još jednom probudi i ujedini ovaj divni kraj, sa uspesima od prošlih godina koji dokazuju pravi pravac naše misije, ali i sa magijom sporta, humanosti i zabave. Ponosno će nositi zvanje najboljih šutera iz Borče Danilo Langurić, zlatni trojkaš sa 20 pogođenih poena, Srđan Šutuljić sa 18 ubačenih trojki i Uroš Gajić sa košem manje!

Pozdrav iz Borče!

Vidimo se ponovo sledeće godine!

Subota, 09.07.2016. Borča Info
izvor/tekst: trojkaizbloka.org

Претходни текстBorča folk fest
Следећи текстOvčar napao pudlu i baku u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

fifteen − eight =