Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal „Borča Info“

Borča Info portal sadržaje objavljuje u najboljoj nameri i ima za cilj da informiše Borčane i žitelje leve obale Dunava u Beogradu. Portal se bavi onim svakodnevnim stvarima koje čine život Borče.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela Borča Info portala automatski prihvatate sva pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Borča Info portala u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Sadržaj, linkovi i odgovornost

Borča Info portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice.

Borča Info nije odgovoran za sadržaj oglasa ili stranica oglašivača na portalu Borča Info kao ni za bilo kakvu moguću štetu nastalu reklamiranjem na Borča Info portalu.

Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Borča Info portal ne snosi odgovornost ni za kakvu eventualnu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Autorska prava

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava.

Dve trećine (2/3) sadržaja vesti/objave sa Borča Info portal možete iskopirati i objaviti na Vašem sajtu. Obavezno je naznačiti Izvor: Borča Info gde će „Borča Info“ biti linkovano do date vesti/objave ili sajta www.borca.info

Ukoliko smatrate da je Borča Info povredio Vaša autorska prava, molimo Vas da nas kontaktirate. Slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Modifikovanje i promena pravila i sadržaja

Borča Info zadržava pravo da promeni/modifikuje pravila kao i da izmeni ili ukine bilo koji sadržaj bez obaveze prethodne najave.

Komentari

Prilikom pisanja komentara neophodno je popuniti polja obeležena zvezdicom. Portal zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede i pretnje, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima.

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi Borča Info portala.