Bane skija u Borči

Hoće li biti još snega?

To je pitanje Banetu stalno na pameti. Ne skida oči sa vremenske prognoze. Meteorolozi najavili zahlađenje i snežne padavine i Bane ne želi da traći vreme. Uveliko se sprema za beli pokrivač u Borči.

Javio nam se sinoć. Kaže, ovaj put će konačno ići na brdašce u centru 4…

Ko je Bane?

Možda se neko pita sad ko je taj Bane.. 

Ma znate ga sigurno. Bane, neki bi rekli šaljivdžija, iz naše fejsbuk grupe. Onaj što uvek zna gde kupiti domaća jaja, kad je i gde prošao neki izgubljeni pas, zašto nema vode na Zbegu, kad će biti završeni radovi u Bratstva i jedinstva, ko ide na FB događaje Golfom po snijegu i Kako pravilno povući crtu – početni kurs.. I još nešto, samo on zna pouzdano zašto su Cile i Mile igrali šah na prvoj tezgi do prodavnice kad obićno igraju na drugoj..

Svašta on zna pa o tome i komentariše. Da li je ozbiljn, šaljiv ili ironičn na vama je da prosudite. Kažu, sve je u oku posmatrača (t.j. čitača). Neko se naljuti zbog njegovih komentara, neko ignoriše, neko bi da se raspravlja, a mi spadamo u grupu onih kojima izmami osmeh na lice.. (Pa čak i onda kada mu komentar i cenzurišemo..)

Javio se sinoć

Bane je na mreži najaktivniji u trenucima dokolice ili kad je na radnoj pauzi. Tako je bilo i sinoć. Javio nam se i poslao sliku. Kaže ostavila ga cura jer neće na Kopaonik.

Kakav Kop Borča je super

Ma kakav Kop, samo lokal patriotizam. Borča ima super staze. Konačno sam nabavio ski opremu. Prošli put kad je bio sneg nastala je i ova moja fotografija. Sve sam ski staze po Borči prešao. Dobro, ne baš sve. Ove u centru 2, 3 i 5 sam apsolvirao. Ostala mi je ona crvena staza u centru 4. gde klinci baš piče pa da se ne obrukam.

Od tad se spremam konstantno. Samo treninzi. Jeva čekam da padne ovaj sneg pa da konačno odem na to brdašce. Samo da ne omaše meteorolozi. Mada, sve mi se više čini da će se upavo to i desiti.. Šta ću tad?

Претходни текстIščezla trafika u Borči
Следећи текстViše stanova izgorelo u požaru u Glogonjskom ritu

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

12 − two =