Besan pas napao pudlu

Baka teško povređena dok je pokušavala da odbrani pudlu

Baka M.V. je povređena dok je pokušavala da odbrani unukinu pudlicu od napada kavkaskog ovčara koji je izašao iz susednog dvorišta. Napad se dogodio 18.jula oko 19č. u parku u Borči 2.

Kavkaski ovčar koji je bio u dvorištu komšija izašao je i nasrnuo na pudlu. Dok je baka pokušavala da psa izvuče iz čeljusti ovčara, on je i nju ujeo za ruku. Povređenoj ženi pomoć je ukazana na Infektivnoj klinici. Na lice mesta izašle policija i „Veterina Beograd“.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

M.V. za Kurir objašnjava da unukinog psa uvek vodi u šetnju na povocu. Bilo je jezivo. Taj pas je mogao da napadne i neko od mnogobrojne dece koja su u tom trenutku bila u parku. U trenutku se stvorio i zgrabio Maksa za leđa, drmusao ga glavom u želji da ga pokida. Maks je jezivo cvilio dok sam vikala i dozivala upomoć. Viku je čuo otac vlasnika ovčara, koji je nekako uspeo da odvoji psa od pudle.

Vlasniku se slošilo

Ovo je prvi put da je tako nešto uradio. Ne daj bože, mogao je tako da napadne i neko dete, ne želim više da o tome razmišljam – rekao je brat vlasnika psa, koji je išao da proveri kako je komšinica.

Izvor: kurir.rs
Foto: ilustracija (flickr)

Претходни текстTreća sreća u Borči
Следећи текстNa Paliluli izolovan virus zapadnog Nila

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

9 + 16 =