Вучић на отварању Дома здравља у Борчи

Отворен нови Дом здравља у Борчи

Јуче је у центру 2 отворен Нови Дом здравља а церемонији отварања присуствовао је и председник Србије. Он је одржао говор пред окупљенима након чега је, у пратњи директора дома здравља и министра здравља обишао просторије у овој новој згради и разговарао са здравственим радницима.

После обиласка нове здравствене станице у Борчи Вучић је одговарао на питања новинара и том приликом реко је следеће о канализацији на левој обали и ухапшеном председнику ГО Палилула, Јовичић Александру:

Канализација на левој обали Београда

На питање Вучићу о обећању датом 2019. при посети Борчи о решавању проблема канализације на левој обали Дунава, председник је рекао:

Ми завршавамо пројекте за канализацију, кишну фекалну и за пречистаче отпадних вода за целу леву обалу и верујем да ћемо са радовима кренути до краја године или најксаније у јануару следеће године. Све је то обећавано овде већ 40 и нешто година и никада то нико није ни почео а ми ћемо то да урадимо и да завршимо.

То је то што се тог обећања тиче. На крају сам задовољан што смо то кренули и успећемо тај велики пројекат да урадимо и да завршимо.

О Александру Јовичићу, ухапшеном председнику ГО Палилула

Што се тиче председника општине Палилула он је у притвору а не у затвору. Он још није осуђен за било шта и треба повести рачуна о тој терминологији. Имаће прилику да се брани и нећу да износим ни један закључак више до краја поступка или пресуде. То не би било фер ни према њему ни према његовој породици.

Надлежни органи увек нека раде свој посао и поносан сам на чињеницу што нема заштићених без обзира да ли припадају странци коју водим или неким другим политичким странкама.

Цео говор председника Вучића на отварању нове здравствене станице у Борчи можете прочитати кликом на линк ОВДЕ

Претходни текстВучић отворио нови Дом здравља у Борчи следећим говором
Следећи текстНови државни вртић у Борчи до пролећа 2023.

1 КОМЕНТАР

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

6 + seven =