Вучић на отварању Дома здравља у Борчи

Вучић на отварању нове здравствене станице у Борчи

Председник Републике Србије, Александар Вучић, био је јуче у Борчи на свечаном отварању новог Дома здравља Др Милутин Ивковић.

Пресецању врпце присуствовали су и градоначелник Београда, његов заменик, министар здравља, директор дома здравља, заменик председника општине Палилула и други..

Вучићев говор у Борчи

Председник је по доласку у Борчу разговарао са горе поменутим званицама након чега се, испред новоизграђеног објекта, обратио присутнима:

Хвала вам што сте дошли. Последњи пут када сам био у Борчи и када смо обилазили и Крњачу, Котеж и Овчу рекао сам да ћемо да урадимо ову велику здравствену станицу и вртић (баш на овом плацу овде). Рекао сам и да ћемо да радимо и канализацију и ускоро завршавамо све процедуре тако да пре краја године крећемо у изградњу канализације на левој обали Дунава.

Полако ћемо да радимо све оно што нисмо урадили 30 година.

Од 90их приче о дому здравља, вртићима и школама у Борчи

Ја се сећам, и многи од вас се сећају, да смо још од деведесетих година причали о дому здравља, причали смо о школама и вртићима и две нове средње школе (средњу стручну и гимназију) да радимо и градимо овде на левој обали Београда зато што вам то и припада и због броја и због ваше марљивости и наша је обавеза да то помогнемо и да то коначно урадимо.

Године су пролазиле а то су обећавали сви политичари и никада нико ништа велико није урадио.

Ја сам задовољан што сте могли да видите како свакодневним и тешким радом може да се уради овако велелепна зграда какава је ова здравствена станица и зато хвала свима вама у Борчи на стрпљењу и трпељивости. Ми ћемо наставити да радимо и да градимо. То су велики новци али то значи и бољи стандард и за пензионере и за вашу децу.

Не морате више ићи у центар града на преглед јер овде сада имате и већи и бољи Дом здравља, савременији и са бољом опремом. Сада су све службе на једном месту у Борчи стоматологија, физикална терапија, рендген, оториноралингологија, офталмологија и други специјалистичке службе..

Ауто пут до Зрењанина

Желим још да кажем и да ћемо градити и нове мостове, решаваћемо саобраћајне проблеме, ускоро иде и аутопут до Зрењанина и спајање са Новим Садом. Све ће то да подигне и цену вашег животног простора и имовине овде. Пре свега, биће олакшан живот свима вама. Обезбедићемо и више посла за све.

Поносан сам на овај објекат, пре свега на ове лекаре. Наставићемо да радимо. Велико хвала на подршци у Борчи.. Даћемо све од себе да боље живите..

Живела Борча, живела Србија ! – рекао је председник па кренуо у обилазак нове здравствене станице у Борчи.

Претходни текстОтвара се нови Дом здравља у Борчи
Следећи текстВучић о обећању за канализацију на левој обали и ухапшеном председнику општине

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

4 × two =