Nina Marić

Nina Marić – Borčanka

Da Borča ima ljude velikog srca, druželjubivu i talentovanu decu poznato je svima.

Nina MarićJedna od tih mališana je i Nina Marić, svima nama poznata kao voditeljka Malog Dnevnika. Nina ima jedanaest godina, ide u OŠ „Rade Drainac“ i već duže vreme pohadja Školu za talente. Ova talentovana devojčica iz Borče koju redovno možemo pratiti na našem javnom servisu, odavno je skrenula pažnju na sebe intervjuom sa Novakom Đokovićem. Pored Noleta, Ninini sagovornici su bili i Ljubivoje Ršumović, Sara Jovanović kao i mnogi drugi pisci, sportisti, muzičari..

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Učešće na manifestacijama

U poslednje vreme Ninu sve češće možemo videti i u drugim ulogama i na različitim kulturnim manifestacijama u zemlji kao što su :
Dan sećanja na stradanje i progon Srba – 20 godina – avgust 2015,
70 godina od proboja Sremskog fronta – april 2015,
Dan pobede nad fašizmom – Svečana akademija u Sava Centru – maj 2015…

Maskembal

Poslednji u nizu je dečiji maskenbal, koji je organizovan proteklog vikenda u atrijumu jednog šoping centra, gde je Nina dobila poziv da bude deo tročlanog žirija koji je imao za zadatak da izabere najbolje kostimiranu decu. Preko dvesta mališana se borilo za naklonost žirija, a Nina i Inspektor Blaža su dodelili vredne nagrade.

Deca su se baš lepo pripremila, a odziv je bio mnogo veći nego prethodnih godina. Imali smo više od dvesta takmičara, a svi su bili slatki i izuzetno kreativni. Morali smo da izaberemo između više sjajnih kandidata, ali verujem da smo doneli pravi izbor. Tri najbolja su dobila vredne nagrade, mada je pravi cilj ove proslave da se svi lepo zabavimo, što smo i uspeli sudeći po raspoloženju zadovoljne dece i njihovih roditelja – rekla nam je Nina.

Nina za portal Borča Info

Iskoristili smo priliku da dobijemo mišljenje i savet od profesionalca, i evo šta nam je Nina rekla:
Ja volim da čitam vesti na Borča info, svakako imate potencijal, i treba vas podržati. Mislim da bi trebali više da se bazirate na teme koje ne obrađuju drugi portali, a opet su vezani za stanovnike Borče. Moj predlog je da ispratite svaki događaj ili dešavanje u sve tri osnovne škole. U Borči ima oko 4000 učenika u osnovnim školama, i sigurno će roditelji te dece, rodbina i prijatelji rado pročitati ponešto o njima, evo na primer u petak je u OŠ “Rade Drainac” održan kros, a nijedan portal nije preneo tu informaciju i imena pobednika. Sigurno bi ta vest bila vrlo čitana jer smo imali po 8 pobednika u muškoj i ženskoj konkurenciji, i svi učenici kojih ima 1600 su učestvovali. Mislim da bi takva vest bila baš čitana, što od samih učenika, što od roditelja, komšija i rodbine.

Hvala Nina, potrudićemo se. Želimo ti puno uspeha.

Ponedeljak, 02.11.2015. Borča Info
Претходни текстPančevac ušao u devetu deceniju
Следећи текстOŠ “Stevan Sremac” – najlepše školsko dvorište Beograda

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × 5 =