Vatromet u Borči

Синоћ је горело небо над Борчом. Центар 3 је био у пламену а ко год да се затекао у околини у том тренутку сигурно није остао равнодушан према призору који је запарао Борчанским небом.

Један јубилеј прослављен је на спектакуларан начин. Несвакидашњи ватромет засијао је Борчом и никога није оставио равнодушним.

Четрдесет година постојања прославила је група навијача Гробари Падињак уз песму, ватромет и бакље.

40 година навијачке групе Гробари Падињак

Неколико десетина чланова и симпатизера ове навијачке групе из Борче и Падинске Скеле сликали су се код Кавез терена са развијеним великим транспарентом на коме је писало Борча воли Партизан, након чега су се размилели по крају и распоредили један до другог, по тачно одређеном размаку, око терена и целог блока зграда Б објекта у Борчи 3.

Када су сви стали на своје место заорила се песма и у тачно одређено време запаљене су на десетине бакљи а ватромети су се распршили свуда унаоколо. Хиљаде сјајних, јарких и шарених стрелица, звездица и искрица дигли су се изнад зграда и неколико минута украшавали небески свод изнад Борче учинивши овај јубилеј још свечанијим и лепшим.

Спектакуларан ватромет у Борчи

Призор је био фантастичан коментаришу готово сви и на друштвеним мрежама и у нашем инбоксу и сулудо би било набрајати све те епитете одушевљености и лепих речи на које смо наишли али ћемо издвојите један коментар који се за нијансу разликовао од других:

Партизановац сам и ја и желим срећан јубилеј браћи, стварно је било спектакуларно али оно што је остало после није баш за похвалу. Треба бити шмекер до краја и не загадити околину остацима тих бакљи које су се нашле свуда около па чак и у дечијем паркићу..

Гробари нека вам је срећан јубилеј! Комшије вам нису замериле смеће је покупљено а све остало је било светски.

Чувајмо леву обалу

Као што се воли Партизан, Звезда и Србија.. воли се и свој крај па овом приликом апелујемо на све нас са леве обале да чувамо нашу Борчу, чувајмо Падињак, Котеж, Овчу..

Ко треба да брине о нашем крају ако не можемо ми сами. Чувајмо нашу леву обалу!

Борча 3 – Ватромет поводом 40 година групе Гробари Падињак
Претходни текстПрви Скејт парк у Борчи
Следећи текстХО „Срби за Србе“ прикупили 10 милиона евра

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eleven − two =