Trojka iz bloka 2016.

„Trojka iz bloka“ treću godinu zaredom u Borči

Treću godinu zaredom u Borči će se šutirati trojke za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području GO Palilula. U subotu 25.06.2016. sa početkom od 18 č. karavan „Trojke iz bloka“ ponovo stiže na košarkaški teren OŠ „Jovan Ristić“.

„Trojka iz bloka“ je idejni sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe pomoću kojeg se kroz turnire u brzom šutiranju trojki prikupljaju sredstva namenjena za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području Srbije i regiona i broje četvoro i više dece. Projekat je nastao 2012. i tokom prve četiri sezone turnir je postigao veoma zapažene rezultate širom Srbije i Republike Srpske.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

U junu 2014. godine u Borči su se šutirale trojke za pomoć porodicama u poplavljenim područjima , sredstva prikupljena na prošlogodišnjem turniru upotrebili smo za izgradnju kupatila šestočlanoj porodici Makrenić sa Ovčanskog puta , a ovog puta okupljamo se oko plemenite misije rekonstrukcije kupatila sedmočlanoj porodici Živković iz Padinske Skele.

Učešće na turniru plaća se 300 dinara, a sav prihod od učešća, pojedinačnih donacija i sponzorstava biće namenjen za rekonstrukciju kupatila sedmočlanoj porodici Živković iz Padinske Skele.

Pošalji sms na broj 7763

Deca su naša budućnost!

Petak, 17.06.2016. Borča Info

Претходни текстBRAVO! Organizovali se i sređuju parkić
Следећи текстOtvoren Trofej Vidovdana 2016

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

18 − three =