Trojka iz bloka 2016.

„Trojka iz bloka“ treću godinu zaredom u Borči

Treću godinu zaredom u Borči će se šutirati trojke za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području GO Palilula. U subotu 25.06.2016. sa početkom od 18 č. karavan „Trojke iz bloka“ ponovo stiže na košarkaški teren OŠ „Jovan Ristić“.

„Trojka iz bloka“ je idejni sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe pomoću kojeg se kroz turnire u brzom šutiranju trojki prikupljaju sredstva namenjena za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području Srbije i regiona i broje četvoro i više dece. Projekat je nastao 2012. i tokom prve četiri sezone turnir je postigao veoma zapažene rezultate širom Srbije i Republike Srpske.

stomatolog-reklama

U junu 2014. godine u Borči su se šutirale trojke za pomoć porodicama u poplavljenim područjima , sredstva prikupljena na prošlogodišnjem turniru upotrebili smo za izgradnju kupatila šestočlanoj porodici Makrenić sa Ovčanskog puta , a ovog puta okupljamo se oko plemenite misije rekonstrukcije kupatila sedmočlanoj porodici Živković iz Padinske Skele.

Učešće na turniru plaća se 300 dinara, a sav prihod od učešća, pojedinačnih donacija i sponzorstava biće namenjen za rekonstrukciju kupatila sedmočlanoj porodici Živković iz Padinske Skele.

Pošalji sms na broj 7763

Deca su naša budućnost!

Petak, 17.06.2016. Borča Info

Реклама
escape room reklama
Претходни текстBRAVO! Organizovali se i sređuju parkić
Следећи текстOtvoren Trofej Vidovdana 2016

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

11 + fourteen =