Palilulska kartica

Sve o Paliluskoj kartici

Palilulska kartica je personalizovana kartica koja građanima omogućava ostvarivanje popusta na raznovrsnu robu ili usluge kod firmi, partnera na projektu. Ovu karticu besplatno mogu dobiti svi punoletni građani koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Palilula.

Palilulska kartica i popusti do 50%

Kartica je personalizovana i omogućava Palilulcima da ostvare popust za raznovrsnu robu ili usluge od 5 do 50% u raznim prodavnicama, preduzetničkim radnjama, malim i srednjim preduzećima.

Prilikom kupovine ili korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja pokazati Palilulsku karticu, a po zahtevu i ličnu kartu, da bi se ostvario popust.

Popusti se odnose na raznu robu i usluge, od tehničkih pregleda gde je popust 20 do 30 odsto, do kozmetičnih salona, zdravstvenih usluga, restorana, fri šopova i slično, istakao je predsednik opštine Aleksandar Jovičić. Građani treba da dođu u opštinu ili bilo koji šalter ili uslužni centar na teritoriji Palilule, popune formular i odmah će dobiti karticu.

Gde se vadi Palilulska kartica

Kartica se može izvaditi u Opštini Palilula, Takovska 12 , gde se prilikom registracije popunjava formular uz priloženu kopiju lične karte. Kartica se odmah dobija.

Takođe, Palilulsku karticu možete podići i u uslužnim centrima opštine Palilula na sledećim adresama:

  • Borča – Ivana Milutinovića br. 12g; Tel. 33-24-891
  • Ovča – Mihaila Emineskua br. 78; Tel. 27-31-287
  • Kotež – Trajka Grkovića br. 5; Tel. 33-17-405
  • Padinska Skela – Dejana Smiljkovića br. 121; Tel. 069-821-5-867

Gde sve imate popust

Partneri na ovom projektu su bioskopi, pozorišta, sportski centri, zdravstvene ustanove, restorani, kafići, benzinske pumpe, auto servisi i mnogi drugi.. 

Spisak svih partnera kod kojih možete ostvariti popust možete pogledati na sajtu GO Palilula ili klikom na link OVDE..

Претходни текстU Kovilovo stižu prijatelji sa Kosmeta!
Следећи текстDžep pun raži

2 КОМЕНТАРА

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

7 − one =