Raskrsnica Ovča Severna tangenta

Otvaranje neizvesno

Iako je završen deo Severne tangente, od Zrenjaninske petlje do Ovče, otvaranje jei dalje neizvesno.

Deo pristupne saobraćajnice Pupinovom mostu, od Zrenjanisnkog puta do Ovče, trebao je biti otvoren 27.septembra 2015. kako je ranije najavljeno. No, i pored završenih radovi ne zna se kada će tačno, ovaj deo puta, i zvanično biti otvoren.

Niko od ,tamo zatečenih, ljudi nije mogao sa sigurnošću da nam potvrdi kada će se ovaj deo puta pustiti u promet. Potvrdili su nam samo da su radovi završeni i da je sve spremno za otvaranje. Zato smo se odlučili da krenemo u obilazak.

Severna tangenta

Od isključenja sa Zrenjaninskog puta do raskrsnice u Ovči prešli smo oko 8km. Put u oba smera ima po tri saobraćajne trake, a prešli smo i preko dva nadvožnjaka. Postavljeni su stubovi, osvetljenje i saobraćajni znaci. Ograničenje brzine je 50km/h. Raskrsnica u Ovči regulisana je semaforom.

Do kraja godine završetak radova

Najavljeno je da će do kraja godine biti završen i preostali deo Severne tangente, od Ovče do Pančevačkog puta. Zato smo naš obilazak nastavili i u tom smeru i bili prijatno iznenadjeni kada smo uvideli da je asfaltirano 3,5km puta.Završeni su mostovi preko pruge i kanala Sebeš. Preostalo je da se završi osvetljenje, signalizacija kao i poslednjih 500m puta sa raskrsnicom za priključenje na Pančevački put čime bi se kompletirala Severna tangenta koja je dogačka oko 21km.

Nadamo se da će radovi biti završeni u spomenutom roku i tako značajno rasteretiti Zrenjaninski put a svima nama olakšati i ubrzati put do posla, škole, fakulteta, grada…

Video prilog možete pogledati klikom na link OVDE..

Četvrtak, 01.10.2015. Borča Info
Претходни текстZapalio se automobil u Borči
Следећи текстDrumski Borčanski ciklo krug

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

15 − 14 =