đubre u parkiću

Teretana na otvorenom u Borči 2

Staro igralište u Centru 2 dobilo i sprave za vežbanje. Pored terena za mali fudbal i košarku i malog dečjeg parkića, igralište je obogaćeno spravama za vežbanje. Ovih dana rađeno je na postavljanju teretane na otvorenom.

Sprave za vežbanje – teretana / park

Za relativno kratko vreme završeni su radovi na postavljanju novih sprava za igru i vežbanje u Borči 2. Tu su se našle fitnes sprave kao što su: razboj, sprava za trbušnjake, sklekove i propadanje, sprave za podsticanje razvoja muskulature nogu, ruku, leđa, grudi i ramena. Na njima se rade vežbe koje ne uključuju dizanje tegova već se rade sa vlastitom težinom.

Borčani reporteri

trava i parkićKako su nam Borčani reporteri javili, radovi su završeni u utorak, 06. juna. a snimak i slike koje smo dobili napravljene su samo dan kasnije.

Volim da treniram napolju i baš sam se obradovao kada sam video da će se i u mom komšiluku naći jedna takva mini teretana na otvorenom. Naročito, jer sam na ova igrališta dolazio da se igram kao klinac a sada dolazim i sa decom. Kada sam čuo da je teretana završena odmah smo pohitali da je vidimo.

neispravna sprava za vežbanjeKako smo se bližili igralištu moj se osmeh polako gubio. Od euforičnog raspoloženja usledilo je razočaranje. Trava (korov) i dalje obrasla i ne ošišana. Klinci jedva prolaze kroz nju. Bojim se zakačiće nekog krpelja. Prva sprava na koju nailazim nije u funkciji. Odpao deo i leži na podu. Ono čime je prostor bio ograđen za vreme radova bačeno na gomilu pored klupice. A taratan je posebna priča. Mekana podloga koja bi trebala da spreči eventualne povrede u ovom slučaju je potencijalni uzrok za povređivanje. Kruni se, rupe na sve strane, vire parčići o koje se deca sapliću.. Nemam reči..

Možda će vas zanimat i: Renoviran Vidovdanski teren

Uvek neko Ali

Ima ljudi, najviše dece, trče na sve strane, igraju se, srećni su. Pa svima nama ovakve stvari donose radost ALI zašto uvek mora da bude neko ALI…

Da li je ovde u pitanju loš kvalitet materijala? Da li su loše izvođeni radovi? Jesmo li mi baš toliko nemarni da ni 24 časa nešto ne može da ostane čitavo?

Ne znamo. Prosudite sami. Pogledajte snimak sa lica mesta.

Претходни текст„Stevan Sremac“ dobija savremeni informatički kabinet
Следећи текстDonatorski turnir za izgradnju krova tribine u Crvenki

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × four =