Skloništa u Borči
Skloništa u Borči

Plan za nadgradnju skloništa

Plan detaljne regulacije za nadziđivanje skloništa u Borči na ranom javnom uvidu je od 7. decembra. Tim planom predviđeno je zidanje višespratnica na postojećim skloništima u Centru 3

Plan je dostupan građanima u zgradi Gradske uprave Beograda do 21. decembra 2020. do kada se na data rešenja mogu uputiti mišljenja i žalbe građana.

Реклама
reklama

Borčani protiv nadgradnje skloništa

Komšije iz ovog dela Borče ne slažu se sa ovim projektom zbog čega su neke stambene zajednice iz ulica Ratnih vojnih invalida, Bele Bartoka i Julije Delere već pisale peticije protiv ovog rešenja.

Prikupljanje potpisa u nedelju

Kako je najavljeno na FB grupi Ne damo skloništa Borče 3 potpisi protiv izgradnje višespratnica na postojećim skloništima sakupljaće se u nedelju, 20.12.2020. ispred Maxi prodavnice u Centru 3 u periodu od 10 do 14 časova.

Obavezno je pridržavanje aktuelnih epidemioloških mera protiv širenja korona virusa, održavanje fizičke distance i nošenje zaštitne maske..

Poziv na grupno potpisivanje primedbi protiv ovog rešenja, u nedelju kod Maksija, građanima Borče uputili su i iz Inicijative Ne davimo Beograd

„..Nadgradnjom skloništa znatno bi se naružio izgled naselja koncipiranog u skladu sa urbanističkim parametrima koji su bili aktuelni pre 4 decenije. Smanjile bi se zelene površine. Povećao bi se problem sa parkiranjem. Uzrokovalo bi se manjak mesta mališanima u vrtićima i školama ali i u igri, naročito u zimskom periodu ..

Izvor/Foto: Facebook

Претходни текстBRAVO! Uspešno završena akcija – Una i Senada napokon dobile struju
Следећи текстHoće li mališani Palilule ove godine dobiti novogodišnje paketiće?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

5 × four =