Plan detaljne regulacije za nadziđivanje skloništa u Borči

Na sednici Komisije za planove Skupštine grada održane 17. novembra donet je zaključak o nadziđivanju skloništa u Borči.

Na osnovu tog zaključka Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio je na rani javni uvid Plan detaljne regulacije za nadziđivanje skloništa u Borči.

Planom su obuhvaćena četiri skloništa u Borči 3 koja se nalaze između ulica Ratnih vojnih invalida, Bele Bartoka i Julije Delere. Nad njima bi mogle biti nadzidane zgrade do visine od 21m.

Uvid u Plan – Predlozi- Žalbe

Ova dokumentacija dostupna je u zgradi Gradske uprave (Ul. 27.marta br. 43-45) do 21.12.2020. od 9 do 18 časova.

Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće predstavnik obrađivača plana od 12 do 18 časova, utorkom i četvrtkom.

Do 21. decembra sva zainteresovana lica mogu da daju sugestije na dati elaborat u pisanoj formi. Mišljenje je potrebno dostaviti na adresu Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove.

Skloništa u Borči 3

Postojeća skloništa se nalaze na površinama definisanim kao zelene površine u otvorenim stambenim blokovima. Sklonište je poluukopano, nasuto zemljom kao zaštitnim slojem, kako bi se omogućila otpornost na radijaciona dejstva. Planirano je nadziđivanje postojećih objekata a ulazi se neće menjati i neće biti narušena osnovna funkcija skloništa, navodi se u Planu

Претходни текстZabranjeno skretanje levo na Pančevac
Следећи текстBRAVO! Uspešno završena akcija – Una i Senada napokon dobile struju

1 КОМЕНТАР

  1. Kreteni!
    Neka zidaju u svome dvorištu! Idijoti! Od toliko površina u predgrađu oni zidaju i prave haos. Iovako su „davali“ dozvole kojekome za zidanje, da bi sve bilo „legalno“.
    Sramote! Bagra

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × two =