fudbalski teren-tribine

Donatorski turnir za izgradnju krova tribine stadiona OFK Crvenka

Pozivamo vas na donatorski fudbalski turnir u nedelju 11.juna 2017. sa početkom u 16 časova na stadionu OFK Crvenka.

Ovaj turnir ima za cilj prikupljanje sredstava za završetak izgradnje – pokrivanje krova stadionske tribine sa 224 sedeća mesta. Donatorski turnir održaće se na stadionu „104“ u organizaciji OFK Crvenka.

Naredne godine organizovaćemo otvoreni donatorski turnir, napomenuo nam je Sima Maletić, idejni tvorac ovog turnira.

Turnir na stadionu „104“

Trenutno je prijavljeno 80-ak učesnika koji će biti podeljeni u 6 ekipa. Stariji članovi koji su uzeli učešće raspoređuju se u stručne štabove ekipa. Igra se na polovini terena na golovima 5×2 i sa 8+1 igrača. Utakmice traju 30 minuta. Turnir počinje u 16h. Učestvovaće ekipe prijatelja kluba: Srbija šume, Copy planet, uprava OFK Crvenka, KMF Ekonomac, FK Ole..

Donatorska večera

Po završetku turnira, u 20 časova, počinje donatorsko veče u klupskom restoranu na kome će svoj doprinos izgradnji tribine dati i prijatelji kluba. 

Ekipe, kao i ljudi koji će biti na donatorskoj večeri čine roditelji dece koja treniraju u klubu, članovi kluba, veterani, uprava, bivši igrači i prijatelji.. Pridružite se i Vi.

Na donatorskoj večeri, uz neograničenu hranu i piće i muziku „na uvce“, prisutni će moći da prate utakmicu Srbija – Vels na video bimu.

Šta je urađeno i šta treba da se uradi

Prethodne nedelje je urađen glavni deo projekta, postavljeno je 12 nosećih stubova. Sredstva koja će se prikupiti usmeriće se na kupovinu krovne konstrucije i lima za pokrivanje. Vrednost materijala je oko 150.000,oo dinara a mi se nadamo se da će ova sredstva biti obezbeđena. Ljudstvo angažovano na izgradnji kao i na većini klupskih projekata su članovi kluba koji doniraju svoj rad, reči su Goran Ristića, predsednika OFK Crvenka.

Ukoliko želite da nam pomognete pridružite nam se na turniru ili večeri. Kotizacija je 1500 dinara po čoveku. Večera i piće su neograničeni.

Sve informacije i prijave putem broja telefona 064 2075 641. Sekretar OFK Crvenka, Dragan Kurćubić.

Претходни текстNova teretana-park u Centru 2 već ima feler
Следећи текстŠesnaesta regionalna „Noć knjige“

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × three =