noć knjige

Noć knjige – petak 16. jun 2017. od 17 do 24h

Šesnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. juna 2017. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Ako niste u mogućnosti da posetite knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti.

Na popustu i članarine u bibliotekama

I ovog puta Noći knjige priključile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije. One će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

Biblioteka grada Beograda u Knez Mihailovoj 56 tokom celog dana omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka Srbije od 19. do 21. juna odobrava popust od 30 odsto na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi tokom Noći knjige, 16. juna 2017.

Čitava mreža Biblioteke „Milutin Bojić“ u Beogradu 16. juna odobrava popust od 60 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ tog dana poklanja tri knjige „Piknik za Irmu: zbirka motiva“. Knjigu su priredili i uredili Bojan Marković i Tamara Mitrović. Prva tri studenta koja se prijave kod dežurnog bibliotekara dobijaju navedenu knjigu na poklon.

Претходни текстDonatorski turnir za izgradnju krova tribine u Crvenki
Следећи текстDa li ste ga videli? Nestao čovek iz Borče!!!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

9 + 2 =