Нови продужени боравак за основце у Борчи

Здраво, имамо нешто ново у Борчи, јавио нам је Стефан и позвао нас у посету. Отворен је најсавремнији приватни продужени боравак за децу школског и предшколског узраста па бисмо волели да нам помогнете да се глас о нама прошири међу Борчанима.

Продужени боравак „Корак Испред“

Продужени боравак „Корак Испред“ отворен је код „Ђурђеновца“ тачније, у улици Ранка Миљића број 5. Практично се налази између две основне школе у Борчи и подједнако је удаљен од ОШ „Јован Ристић“ и ОШ „Раде Драинац“.

На вратима су нас дочекали Тијана и Стефан а тек пошто смо добили каљаче и извршили дезинфекцију руку могли смо да кренемо у обилазак.

Простран, осветљен и лепо уређен простор. Све је ново, дневни боравак, трпезарија, учионица, канцеларија, све просто сија.

Ово је нови кутак у Борчи, рекла је Тијана. У овом простору уживамо, дружимо се, певамо, играмо, стварамо али и учимо и радимо.

Трпезарија и Дневни боравак „Корак Испред“

Овде организујемо све активности: доручак, ручак, израда домаћег задатка као и слободне, спортске и креативне активности. Једина обавеза родитеља је да децу одведу у школу уколико су на настави преподне, уколико деца одлазе на наставу у школу после подне, родитељ их доводи код нас а све остало је наша брига.

После школских часова велики број деце одлази кући те их чувају баке, деке или старија браћа и сестре и зато нећемо потцењивати „бака и дека сервис“ али је чињеница да дете треба проводити више времена са вршњацима а када је то под надзором и усмеравањем професионалаца онда је то права ствар јер сви знамо да се у друштву добро клопа, лепше игра и боље учи.

Е то је управо оно што они желе, како кажу, да се заједнички и кроз игру правилно развијају и расту.

Зашто су Корак Испред?

Оно што је битно, а ми се можемо тиме и похвалити, је наш стручни кадар и посебни принципи и методе рада које гајимо а који су утемељени како у домаћим тако и у иностраним школама.

Циљ нам је да откривамо, подстичемо и развијамо таленат и способности сваког детета као индивидуе. У боравку дете чекају разноврсне друштвено математичке активности које ће се усклађивати са индивидуалним способностима и афинитетима детета.

Продужени боравак „Корак испред“

Ту су и неизоставни часови енглеског језика а на распореду ће бити и радионице као што су музичка, драмска, спортска.. Викенд је резервисан за математичку радионицу коју води професор са дугогодишњим искуством у нашем и кандаском образовном систему.

За нашу храну задужени су професионалци из АИР Кетеринга Србије у виду оброка који су обезбеђени по ХАЛАЛ и ХАЦЦП стандарду и обухватају доручак, ручак, ужину и посебно ужину коју деца носе у школу.

Велику пажњу поклањамо безбедности и битно нам је да родитељи знају да су им деца безбедно смештена, да се њима баве стручне особе и да ће благовремено завршити све своје дневне обавезе, усмене и писане домаће задатке, понављање наставног градива, припрему за контролне и писмене задатке, завршавање цртежа, припрему за такмичења…

Желимо да деца код нас долазе са осмехом а не да нас доживљавају као морање јер мама и тата морају да раде.

Дете треба са радошћу да улази у дечији боравак и да са радошћи излази из њега.

Желимо да креативно проведу време и заврше све своје активности и обавезе да када родитељи дођу по њих буду слободна за квалитетно породично дружење.

Корак Испред Контакт

Ми смо били, видели и чули па вам то и преносимо а за све остале информације слободно можете контактирати Стефана или Тијану из новог продуженог боравка у Борчи „Корак испред“ позивом на број  062 186 3619

Претходни текстПокренута акција за помоћ деци из Борче која су остала без мајке
Следећи текстОДЛОЖЕН Фестивал енергетске ефикасности у Борчи

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × 5 =