Нови продужени боравак за основце у Борчи

Здраво, имамо нешто ново у Борчи, јавио нам је Стефан и позвао нас у посету. Отворен је најсавремнији приватни продужени боравак за децу школског и предшколског узраста па бисмо волели да нам помогнете да се глас о нама прошири међу Борчанима.

Продужени боравак „Корак Испред“

Продужени боравак „Корак Испред“ отворен је код „Ђурђеновца“ тачније, у улици Ранка Миљића број 5. Практично се налази између две основне школе у Борчи и подједнако је удаљен од ОШ „Јован Ристић“ и ОШ „Раде Драинац“.

stomatolog-reklama

На вратима су нас дочекали Тијана и Стефан а тек пошто смо добили каљаче и извршили дезинфекцију руку могли смо да кренемо у обилазак.

Простран, осветљен и лепо уређен простор. Све је ново, дневни боравак, трпезарија, учионица, канцеларија, све просто сија.

Ово је нови кутак у Борчи, рекла је Тијана. У овом простору уживамо, дружимо се, певамо, играмо, стварамо али и учимо и радимо.

Трпезарија и Дневни боравак „Корак Испред“

Овде организујемо све активности: доручак, ручак, израда домаћег задатка као и слободне, спортске и креативне активности. Једина обавеза родитеља је да децу одведу у школу уколико су на настави преподне, уколико деца одлазе на наставу у школу после подне, родитељ их доводи код нас а све остало је наша брига.

После школских часова велики број деце одлази кући те их чувају баке, деке или старија браћа и сестре и зато нећемо потцењивати „бака и дека сервис“ али је чињеница да дете треба проводити више времена са вршњацима а када је то под надзором и усмеравањем професионалаца онда је то права ствар јер сви знамо да се у друштву добро клопа, лепше игра и боље учи.

Е то је управо оно што они желе, како кажу, да се заједнички и кроз игру правилно развијају и расту.

Зашто су Корак Испред?

Оно што је битно, а ми се можемо тиме и похвалити, је наш стручни кадар и посебни принципи и методе рада које гајимо а који су утемељени како у домаћим тако и у иностраним школама.

Циљ нам је да откривамо, подстичемо и развијамо таленат и способности сваког детета као индивидуе. У боравку дете чекају разноврсне друштвено математичке активности које ће се усклађивати са индивидуалним способностима и афинитетима детета.

Продужени боравак „Корак испред“

Ту су и неизоставни часови енглеског језика а на распореду ће бити и радионице као што су музичка, драмска, спортска.. Викенд је резервисан за математичку радионицу коју води професор са дугогодишњим искуством у нашем и кандаском образовном систему.

За нашу храну задужени су професионалци из АИР Кетеринга Србије у виду оброка који су обезбеђени по ХАЛАЛ и ХАЦЦП стандарду и обухватају доручак, ручак, ужину и посебно ужину коју деца носе у школу.

Велику пажњу поклањамо безбедности и битно нам је да родитељи знају да су им деца безбедно смештена, да се њима баве стручне особе и да ће благовремено завршити све своје дневне обавезе, усмене и писане домаће задатке, понављање наставног градива, припрему за контролне и писмене задатке, завршавање цртежа, припрему за такмичења…

Желимо да деца код нас долазе са осмехом а не да нас доживљавају као морање јер мама и тата морају да раде.

Дете треба са радошћу да улази у дечији боравак и да са радошћи излази из њега.

Желимо да креативно проведу време и заврше све своје активности и обавезе да када родитељи дођу по њих буду слободна за квалитетно породично дружење.

Корак Испред Контакт

Ми смо били, видели и чули па вам то и преносимо а за све остале информације слободно можете контактирати Стефана или Тијану из новог продуженог боравка у Борчи „Корак испред“ позивом на број  062 186 3619

Реклама
escape room reklama
Претходни текстПокренута акција за помоћ деци из Борче која су остала без мајке
Следећи текстОДЛОЖЕН Фестивал енергетске ефикасности у Борчи

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × 1 =