Хуманитарна акција за Младеновиће из Борче

На молбу родбине породице Младеновић из старог дела Борче, Фондација „Заједно за осмех“ покреће здружену акцију са ученичким парламентом ОШ „Стеван Сремац“ из Борче.

Наиме, три ћерке, од којих су две ученице ОШ „Стеван Сремац“ у Борчи и једна средњошколка, као и старији син, остали су без мајке услед инфекције Коронавирусом.

Деца су остала без мајке, без подршке, без ослонца. Живот обасут немаштином сада је постао још гори, неподношљивији. Кућа велика, али неусловна, празна.

Девојчице су привремено смештене код тетке, а син и отац, оба нарушеног здравственог стања остали су у кући.

Ова породица дуже од годину дана живи без електричне енергије.

План је да новцем од донација поново прикључимо електричну енергију (око 170.000 динара), на спрату реновирамо и уредимо две спаваће собе и купатило како бисмо обезбедили нормалне услове за живот деце и тиме омогућили повратак у њихову кућу, истакли су из Фондације коју можете контактирати позивом на број 064 238 7792 или путем електронске поште: info@zajednozaosmeh.com.

Помозимо сви заједно. То су наше комшије, то су деца.

Како незванично сазнајемо и ученици друге две основне школе у Борчи са својим учитељима свако на свој начин организују се у прикупљање средстава како би помогли својим другарима.

Помозимо и ми јер наше мало некоме значи много

 • Новац можете уплатити на динарски рачун Фондације „Заједно за осмех“: 330000000401900189
 • За уплате из иностранства:
 • EUR correspodent is: AGRIFRPP – Credit Agricole Paris
  Acc. With Institution: 57A:
  MEBARS22
  CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
  Beneficiary: 59: IBANRS35330007080000307322

Потребна помоћ омладинаца за изношење старих ствари

Из Фондације су истакли да ће у петак, 22.10.2021. износити старе ствари из породичне куће Младеновић и да је потребмо десетак добровољаца који би помогли у томе.

Потребно је 10 добровољаца – омладинаца за сутра у 9.00 испред породичне куће Младеновић у старом делу Борче, како бисмо избацили све ствари са спрата и омогућили грађевинцима да изводе унутрашње радове. Градска чистоћа ће послати камион за ствари и џакове са смећем. Контакт телефон за све информације је 064 238 7792

Исплаћен дуг за струју

Желимо да додамо и да је и у тренутку писања чланка стигла информација из Фондације да је дуг за електричну енергију исплаћен од стране ОШ Раде Драинац, ОШ Стеван Сремац и Храма Светог Николаја у Борчи !

Претходни текстИзбегавајте Панчевац! Ланчани судар у смеру ка Борчи!
Следећи текстОтворен је нови продужени боравак за децу у Борчи – Корак Испред

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

14 + eleven =