Фондација „Заједно за осмех“

Фондација „Заједно за осмех“ основана 2019. у Борчи на адреси Преливачка 70а.

Ову фондацију води група младих људи који желе да помогну на унапређењу социјалне и здравствене заштите деце у Републици Србији.

Све су започели са жељом да пруже подршку оболелој деци и њиховим породицама у циљу лечења, медицинског збрињавања и опоравка. Да помогну промовисању и унапређењу система дечије здравствене заштите и да пруже сваки вид помоћи и подршке онима којима је то потребно.

Подсећања ради, годишње у нашој земљи од малигне болести оболи око 330 деце и уместо да се играју у парковима са другарима, надмећу у спортским играма, смеју се разним дечијим смицалицама, уживају са својим мамом и татом, браћом и сестрама, они се свакодневно боре са боловима, инфузијама, таблетама, па и самим животом. Шок, страх, немоћ, а на крају и смрт- то је судбина сваког 7. оболелог детета у Републици Србији, кажу из ове фондације.

Имајући у виду да је од 1999. године тј. након бомбардовања број оболеле деце у сталном порасту, пред свима нама је још већа и јача борба за ту децу, за њихово излечење, њихов осмех, закључују из фондације Заједно за осмех.

Kако помоћи

Ако се питате како бисте баш Ви могли да помогнете, одговор је једноставан.

Почев од финансијских донација које могу бити једнократне или на месечном нивоу на рачун фондације, финансирањем разних пројеката које за циљ имају повећање квалитета живота оболеле деце.

Даље не мање важно, уколико сте власник или руководилац неког привредног субјекта можете да омогућите бесплатне услуге или производе за оболелу децу или пак значајније попусте за Ваше услуге / производе

Информације о већ оствареним бесплатним услугама

Информације о већ оствареним бесплатним услугама можете видети на сајту фондације и на њиховом facebook налогу

сајт: zajednozaosmeh.com
FB. facebook.com/zajednozaosmeh

За све остале информације можете их контактирати на следећи број телефона:
Тел. +381 64 238 7792

Претходни текстLana gnjavi malog batu – priča za decu (VIDEO)
Следећи текстGde preuzeti dezinfekciona sredstva za dezinfekciju zgrada

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

seventeen + nine =