Fondacija „Zajedno za osmeh“

Fondacija „Zajedno za osmeh“ osnovana 2019. u Borči na adresi Prelivačka 70a.

Ovu fondaciju vodi grupa mladih ljudi koji žele da pomognu na unapređenju socijalne i zdravstvene zaštite dece u Republici Srbiji.

Preporuka
stomatolog borca preporuka

Sve su započeli sa željom da pruže podršku oboleloj deci i njihovim porodicama u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka. Da pomognu promovisanju i unapređenju sistema dečije zdravstvene zaštite i da pruže svaki vid pomoći i podrške onima kojima je to potrebno.

Podsećanja radi, godišnje u našoj zemlji od maligne bolesti oboli oko 330 dece i umesto da se igraju u parkovima sa drugarima, nadmeću u sportskim igrama, smeju se raznim dečijim smicalicama, uživaju sa svojim mamom i tatom, braćom i sestrama, oni se svakodnevno bore sa bolovima, infuzijama, tabletama, pa i samim životom. Šok, strah, nemoć, a na kraju i smrt- to je sudbina svakog 7. obolelog deteta u Republici Srbiji, kažu iz ove fondacije.

Imajući u vidu da je od 1999. godine tj. nakon bombardovanja broj obolele dece u stalnom porastu, pred svima nama je još veća i jača borba za tu decu, za njihovo izlečenje, njihov osmeh, zaključuju iz fondacije Zajedno za osmeh.

Kako pomoći

Ako se pitate kako biste baš Vi mogli da pomognete, odgovor je jednostavan.

Počev od finansijskih donacija koje mogu biti jednokratne ili na mesečnom nivou na račun fondacije, finansiranjem raznih projekata koje za cilj imaju povećanje kvaliteta života obolele dece.

Dalje ne manje važno, ukoliko ste vlasnik ili rukovodilac nekog privrednog subjekta možete da omogućite besplatne usluge ili proizvode za obolelu decu ili pak značajnije popuste za Vaše usluge / proizvode

Informacije o već ostvarenim besplatnim uslugama

Informacije o već ostvarenim besplatnim uslugama možete videti na sajtu fondacije i na njihovom facebook nalogu.
web: zajednozaosmeh.com
FB. facebook.com/zajednozaosmeh

Za sve ostale informacije možete ih kontaktirati na sledeći broj telefona:
Tel. +381 64 238 7792

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

four + two =