escape room play

Horor u Borči

Ovo je pravi horor, ma totalno ludilo. Ovim rečima Bojana počinje priču o filmskoj avanturi koja joj se desila u našem kraju. Evo videćete, imam čak i video klip sa lica mesta.. (Možete ga pogledati pred kraj ovog teksta)

Sve je počelo kao rođendanska zabava u Borči. Nas petoro, standardna ekipa, sedeli smo u obližnjem kafiću.. Svima nam je Miško, inače slavljenik, bio čudan od kako smo se okupili. On je uvek bio taj koji je stalno prosipao fore ali ne i to veče, uglavnom je ćutao, bio je zamišljen…

Preporuka
cene stomatolog borca preporuka
U jednom trenutku samo je ustao

Nemojte me pitati ništa, molim vas krenite za mnom, moram nešto da rešim i neophodna mi je vaša pomoć. Blizu je. Na pet minuta odavde, u Valjevskog odreda, rekao je i krenuo polako..

Svi smo se pogledali. Nije se više okretao za nama tako da smo ubrzo krenuli za njim. Bez reči je išao ispred nas sve do te zgrade.

Samo me pratite, spustićemo se dole i sve ću vam objasniti.

Silazili smo u podrum. Jedan za drugim kroz vrata prošli su Miško, Srki, Zorana, Mirko i na kraju ja. Kako sam zakoračila preko praga neko je uleteo za nama i zatvorio vrata iza mene. Čuo se zvuk zaključavanja vrata. Pretrnuli smo svi. Svetlo je zagušeno, gotovo da ga nema. Na stolu u ćošku tog trenutka upalio se ekran na kome se pojavio sat.

Na ekranu je 60 minuta počelo da otkucava unazad.

Miško se tada prvi put nasmejao i konačno progovorio. Dobrodošli na drugi deo mog rođendana. Ovo je

Escape Room Play

Zaključani smo u sobi pod nazivom „Mrtvačnica„. Upravo smo postali pravi detektivi. Pogledajte ove slike ubistava na zidu. Imamo tačno sat vremena da ih rešimo.

escape room - detektivi

Sve što vidite u sobi pažljivo pogledajte i uključite vijuge. Sve su to potencijalni tragovi, zagonetke i zadaci. Naš je cilj da ih postepeno rešavamo i povežemo. Ima tekstualnih zadataka, nekad je potrebno analizirati neku sliku / mapu ili pronaći brojčanu ili slovnu šifru za otključavanje katanca od fioka ili kutija..

Jedan trag vodi do drugog a cilj je da dođemo do ključa uz pomoć koga ćemo otključati vrata i izaći napolje.

Najbolje provedenih 60 minuta

Igra je počela onog trenutka kada smo prešli prag.

Ovo je bilo najbolje provedenih sat vremena, totalno ludo i nestvarno, dodala je Bojana. Mozak radi sto na sat. Nekoliko puta nam je zapelo pa smo dobili pomoć od vodiča koji nas je usmerio na pravi trag. Uspeli smo da rešimo sve i bukvalno u poslednjim sekundama otključali vrata.

Neverovatno je iskustvo. Kao u filmu, samo što smo mi u njemu. Adrenalin samo piči a osmeh ne skidaš sa lica. Super je fora, morate da probate.

Istražili smo Escape Room i izdejstvovali popust

Posle ove priče, naravno da smo istraživali malo.

Escape Room je popularan u svetu. Posećuju ih i mladi i stari, porodice sa decom, parovi, turisti, drugari, drugarice a pokazalo se i kao dobar izbor za poslovne ljude i team building. Igra se timski (2 do 5 ljudi) i pod budnim okom vodiča (game master) koji posmatra situaciju preko kamera te ukoliko je potrebno daje ekipi male sugestije kako bi ih naveo na adekvatne tragove..

Ima četrdesetak soba u Beogradu a sada je otvorena i prva na levoj obali u ulici Valjevskog odreda 106a. I da znate, rangirana je kao jedna od tri najbolje sobe u gradu sa ovom tematikom.

Zato smo i kontaktirali momke iz Mrtvačnice preko njihovog sajta escaperoomplay.rs

I naravno da nismo mogli da odolimo. Igrali smo. Osećaj je vrhunski a uspeli smo da vam izdejstvujemo određen broj timskih karata sa popustom. Nećete se pokajati u to smo ubeđeni.

Escape room popust za naše čiteoce

Regularna cena timske karte (za 5 osoba) je 4500 dinara. Javite nam se do kraja nedelje klikom na broj 069 30 54 300 i ovu timsku kartu dobijate po ceni od 3500 din. Zakazivanje možete izvršiti i ONLINE klikom na link OVDE..
Broj karata sa popustom je ograničen.

Mi smo došli do ključa za 46 minuta i 37 sekundi. Može li vaša ekipa brže od nas?

Pogledajte ispod delić atmosfere i javite nam se ako smete da se igrate 😉

Mrtvacnica

?Mrtvacnica?

Gepostet von Escape room Play am Freitag, 13. März 2020

Komentari drugih o sobi Mrtvačnica

Istražili smo i Escape Room Play na Google-u a ocena posetilaca je čista 5. Evo i nekih komentara:

Aleksandra S.
Bili smo u sobi Mrtvačnica. Soba je fenomenalna! Preporučujem svima koji vole sobe sa horor temom. Zagonetke su dobro osmišljene, ambijent odlično uredjen, tako da se zaista uživiš u priču. Postoji nekoliko momenata koji su osmišljeni da se zaista prepadneš i da te taj osećaj drži do kraja igre. 10/10

Predrag M.
Sjajno iskustvo!
Osoblje ljubazno, soba „Mrtvačnica“ odličan horor! Sve pohvale samo tako nastavite

Tamara M.
Jedna od boljih soba u Beogradu! Super osmišljeno, zabava zagarantovana

Zorana N.
Zanimljiva radnja u igrici, lepo vodjenje kroz igru i puno elemenata iznenadjenja. Ocena 10/10

3 KOMENTARA

  1. Američka glupost za klince bez mašte.. idite malo u šumu istražujte prirodu ne zatvarajte se u zidove… ako već imate višak para za bacanje možete meni da date ja ću pametnije da ih potrošim za vas.

  2. Bas naprotiv, glupi ljudi ne idu u escape room jer da bi izasli treba da misle glavom. Jako je kreativno i kvalitetno potrošeno vreme…

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

4 − four =