Vidovdanski teren Borča

Vidovdanski teren u Borči u novom sjaju

Vidovdanski teren dobija novi sjaj. Renoviranje „Vidovdanca“ se privodi kraju i do sutra bi trebalo da bude u potpunosti završen.

Ozbiljnijih radova na uređenju ovog terena nije bilo godinama unazad pa će ovo renoviranje konačno doprineti da „Vidovdanac“ dobije sjaj kakav i zaslužuje. Teren za mali fudbal u centru 3 biće potpuno renoviran za početak turnira, jubilarnog 25. Trofej Vidovdana.

Tačno je dve nedelje prošlo od kada su radovi počeli a renoviranje „Vidovdanskog“ terena ušlo je u poslednju fazu.

Vidovdanski teren BorčaVidovdanski teren Borča

U prvoj fazi radova kompletno su otklonjeni i stara ograda, i mala montažna tribina kao i zapisnički boks.

Usledila je nivelacija terena i postavljanje nove asfaltne podloge. Teren je obeležen a sveže ofarbani golovi su vraćeni na svoje mesto.

Vidovdanski teren BorčaBetonska tribina ofarbana je bojama zastave Srbije a dobila je i nadstrešnicu koja bi trebalo da gledaoce zaštiti i od Sunca i od kiše. Postavljena je nova žičana ograda koja je podignuta znatno u vis. Teren je ograđen i sada se radi samo na finesama i ulepšavanju.

Novine na terenu

Najveće novine su proširenje kapacita centralnog boksa i postavljanje plastičnih sedišta. Centralni deo sada krasi nova i veća konstrukcija predviđena za zapisnički sto, sudije, organizatore, kao i poseban deo za rezervne igrače. Crvena, plava i bela plastična sedišta postavljena su na tribini, zidiću iza gola, centralnom boksu i na „klupi“ za rezervne igrače.

Vidovdanski turnir

Sutra će teren zasijati u punom sjaju i biće u potpunosti spreman za jubilarni 25. Vidovdanski turnir koji će, u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, početi između 15. i 19. juna.

Vidovdanski teren Borča

Da podsetimo, „Trofej Vidovdana“ je jedan od najstarijih i najcenjenijih turnira u malom fudbalu u Srbiji. Na ovom terenu igrali su veliki igrači, reprezentativci i majstori fudbala koji su u svojim karijerama stekli i svetsku slavu.

Nadamo se da će nastupajući jubilarni turnir potući sve dosadašnje rekorde i da će na ovom terenu opet stasavati neki novi klinci koji će jednog dana dostojno prestavljati Borču, Beograd i Srbiju.

Претходни текстOvča bez vode u petak
Следећи текстProlećni karneval u Borči (VIDEO)

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × four =