Shoppi centar Borča

Shoppy Retail Park u Borči

Trinaestog oktobra najavljeno je svečano otvaranje novog tržnog centra sa adresom u Borči. Leva obala Dunava u Beogradu, uz sam Zrenjaninski put, dobija prizemni maloprodajni šoping centar. Površina centra je preko 10 hiljada kvadrata prodajnog prostora pod nazivom Shoppi Retail Park. Šopi će imati preko 30 lokala. Njima će se pristupati direktno sa otvorenog parkinga. Parking će brojati preko 350 mesta, naćiće se ponude domaćih i stranih brendova iz oblasti usluga, zabave, mode, tehnike…

Prodavnice u Shoppy tržnom centru

Neki od brendova i radnji koje će se naći na ovom mestu jesu: Laguna, Sport Vision, Lilly, Takko , Win Win, Jysk, LC Waikiki, Tom Tailor, Orsay, Deichmann, Koton, Big Pizza, DIS, McDonalds..

Svečano otvaranje Shoppy centra

Za četvrtak, 13.10.2016. predviđeno je svečano otvaranje šoping centra sa početkom od 10č.

Na dan otvaranja posetioci će moći da uživaju u zabavnom programu, kako za one najmlđe, tako i za one starije. Ovom prilikom tu će se naći i žongleri i klovnovi, biće dosta popusta i poklona, a najavljeni su i nastupi domaćih muzičara.

Na otvorenom parkingu Šopija biće postavljena bina na kome će biti održan koncert. Kako nezvanično saznajemo, nastup Lexinton benda zakazan je za 18č. a Saše Matića za 20č.

Претходни текстNiske cene stižu u Borču
Следећи текстShoppi centar i mogući problemi za Borčane

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

16 − 10 =