Zrenjaninac i Bratstva i jedinstva

Otvara se Shoppy centar ali…

Nesumnjivo je da će Shoppi Retail Park umnogome doprineti Borči, i levoj obali Beograda uopšte. Ali se isto tako pitamo kako će za početak funkcionisati saobraćaj u ovom delu Borče.

Jedini ulaz u tržni centar je iz ulice Bratstva i jedinstva. A svi mi Borčani vrlo dobro znamo koliko se može čekati u koloni upravo na raskrsnici pomenute ulice i Zrenjaninca. Problematična raskrsnica, svima nama poznata kao usko grlo Borče, često izazva negodovanje Borčana, koji koriste ovu trasu kao put do posla, škole, grada, a naročito u vreme špica, kada nas crveno svetlo na semaforu zaustavlja i po nekoliko puta.

Usko grlo Borče

Ovaj deo Zrenjaninskog puta ima po jednu traku u oba smera, ulica Bratstva i jedinstva isto tako, pa se s pravom pitamo kolike će se saobraćajne gužve sada stvarati na ulazu i izlazu Borča Grede? Jedno je sigurno, saobraćaj će u ovom delu biti još intenzivniji po otvaranju Šopija.

Pitali smo nadležne

Znamo da je ovaj deo Zrenjaninskog puta prešao u nadležnost grada Beograda. Pitamo nadležne da li će se, i kada, početi sa izgradnjom dve saobraćajne trake po smeru kretanja od “Putnika” do Severene tangente? Da li je moguće proširivanje dela ulice Bratstva i jedinstva? I da li se kao jedno od rešenja može ponuditi kružni tok na pomenutoj raskrsnici?

O odgovoru nadležnih ćemo vas naknadno obavestiti, a do tada: Šta vi mislite o tome?

Nedelja, 09.10.2016. Borča Info

Претходни текстShoppi – pripreme i svečano otvaranje
Следећи текстGužva na izlazu iz Borče

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

9 − two =