Dečji radovi u vrtiću

Odobrene subvencije za privatne vrtiće

Iako se na početku godine javio problem sa novim zahtevima subvencionisanja boravka mališana u privatnim vrtićima grad je ipak odobrio subvencije.

Svim roditeljima koji su podneli zahtev odobrene su subvencije grada za boravak dece u privatnim vrtićima.

Preporuka
stomatolog borca preporuka

Obezbedićemo da svi roditelji za čiju decu nema mesta u državnim vrtićima dobiju adekvatnu pomoć grada za boravak svoje dece u predškolskoj ustanovi, rekao je Vesić.

Konkurs za upis u 2019/20 radnu godinu počeo je 8. aprila i veliki broj dece opet će ostati na listi čekanja. Znamo da se roditelji već premišljaju i traže najbolju opciju za svoje mališane.

Kako dobiti mesto u vrtiću?

Kako dobiti mesto u vrtiću i kako odabrati najbolji vrtić za svoje dete? Ovo je pitanje koje opterećje mnoge roditelje koji imaju decu uzrasta od 1 do 6 godina.

Mnogo sam vagala kada sam trebala moje dete da upišem u vrtić, priča nam mama Marjana. Nisam se pokajala. Mališa je sada znatno samostalniji, zna gomilu pesmica, voli da crta i boji i naučio je svašta. Ali ono što je meni najbitnije on je ispunjen, srećan. Odlazi i dolazi iz vrtića nasmejan i vedar i to nema cenu. Sada znam da nisam pogrešila i zato ovde upisujem i mlađe dete. Dodatno olakšanje za naš budžet je 20% popusta koje dobijamo za drugo dete. Mislim da takav popust ni jedan drugi vrtić u Borči ne odobrava.

Vrtić koji radi i subotom

Mnogo nam znači i to što „Vučko“ radi i subotom. Ova mogućnost znatno nam olakšava obaveze koje ponekad suprug i ja imamo vikendom.

Predškolska ustanova "Vučko"
Vrtić „Vučko“ u Borči

Vrtić Vučko je u Borči počeo sa radom prošle godine. Vaspitno obrazovni program prilagođavaju uzrasnim mogućnostima dece od jaslenog uzrasta do pripreme za polazak u školu.

Nalazi se u centru Borče, na pristupačnom je mestu i lako i brzo se dolazi do njega. Pešaka, kolima ili gradskim prevozom, na vama je da odlučite.

U poseti ovoj predškolskoj ustanovi zatekli smo mališane na jutarnjoj gimnastici. Prava mala umetnička dela koja krase zidove odmah su nam ulepšala dan. Male grupe i prostor osvetljen prirodnom svetlošću odmah su nam zapali za oko. U osnovnu cenu vrtića ulazi veliki broj sadržaja koji se u drugim vrtićima dodatno naplaćuju..

Predlažemo vam da ga posetite i dodatno se informišete. Nalaze se na Gredi, preko puta državnog vrtića „Kockica“.

Privatni vrtići u Borči

Izbor je svakako na vama a klikom na link OVDE možete saznati koji još vrtići postoje u našoj okolini.

„Vučko“ je akreditovana predškolska ustanova i u programu je refundacije novca. Pravo na refundaciju od grada Beograda možete ostvariti uz odbijenicu koju možete tražiti ako ne budete na listi po konkursu za prijem u državni vrtić koji traje do 25. aprila.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

one × three =