Dečji radovi u vrtiću

Одобрене субвенције за приватне вртиће

Иако се на почетку године јавио проблем са новим захтевима субвенционисања боравка малишана у приватним вртићима град је ипак одобрио субвенције.

Свим родитељима који су поднели захтев одобрене су субвенције града за боравак деце у приватним вртићима.

Обезбедићемо да сви родитељи за чију децу нема места у државним вртићима добију адекватну помоћ града за боравак своје деце у предшколској установи, рекао је Весић.

Конкурс за упис деце у вртиће за 2019/20 радну годину је почео је 8. априла и велики број деце опет ће остати на листи чекања. Знамо да се родитељи већ премишљају и траже најбољу опцију за своје малишане.

Kако добити место у вртићу?

Kако добити место у вртићу и како одабрати најбољи вртић за своје дете? Ово је питање које оптерећје многе родитеље који имају децу узраста од 1 до 6 година.

Много сам вагала када сам требала моје дете да упишем у вртић, прича нам мама Марјана. Нисам се покајала. Малиша је сада знатно самосталнији, зна гомилу песмица, воли да црта и боји и научио је свашта. Али оно што је мени најбитније он је испуњен, срећан. Одлази и долази из вртића насмејан и ведар и то нема цену. Сада знам да нисам погрешила и зато овде уписујем и млађе дете. Додатно олакшање за наш буџет је 20% попуста које добијамо за друго дете. Мислим да такав попуст ни један други вртић у Борчи не одобрава.

Вртић који ради и суботом

Много нам значи и то што „Вучко“ ради и суботом. Ова могућност знатно нам олакшава обавезе које понекад супруг и ја имамо викендом.

Predškolska ustanova "Vučko"
Вртић „Вучко“ – Борча

Вртић Вучко је у Борчи почео са радом прошле године. Васпитно образовни програм прилагођавају узрасним могућностима деце од јасленог узраста до припреме за полазак у школу.

Налази се у центру Борче, на приступачном је месту и лако и брзо се долази до њега. Пешака, колима или градским превозом, на вама је да одлучите.

У посети овој предшколској установи затекли смо малишане на јутарњој гимнастици. Права мала уметничка дела која красе зидове одмах су нам улепшала дан. Мале групе и простор осветљен природном светлошћу одмах су нам запали за око. У основну цену вртића улази велики број садржаја који се у другим вртићима додатно наплаћују..

Предлажемо вам да га посетите и додатно се информишете. Налазе се на Греди, преко пута државног вртића „Kоцкица“.

Приватни вртићи у Борчи

Избор је свакако на вама а кликом на линк ОВДЕ можете сазнати који још вртићи постоје у нашој околини.

„Вучко“ је акредитована предшколска установа и у програму је рефундације новца. Право на рефундацију од града Београда можете остварити уз одбијеницу коју можете тражити ако не будете на листи по конкурсу за пријем у државни вртић који траје до 25. априла.

Претходни текстHiton stiže u Borču
Следећи текстAkcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica za najugroženije

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × three =