Vrtić u Borči – traži se mesto više

Borča je najveće naselje na levoj obali Beograda i neprestano se širi. Broj stanovnika u našem naselju konstantno raste a ono što posebno raduje je povećanje broja najmlađih Borčana. Međutim, uporedio sa tim, raste i potreba za vrtićima u Borči a svima je poznato da nam takvi kapaciteti odavno manjkaju.

Nova radna godina u vrtićima počinje uskoro a veliki broj dece i dalje je na listi čekanja za upis u neki od državnih vrtića. Neki roditelji se još uvek premišljaju i traže najbolju opciju za svoje mališane.

Деца су украс света - Буди хуман

Kvalitet usluge svima je prioritet. Treba obratiti pažnju i na radno vreme, blizinu vrtića, brojnost grupe, kakava je hrana, po kom programu se radi…

Predškolska ustanova Vučko

Zato vam predlažemo da posetite „Vučka“, novi vrtić u Borči. Predškolska ustanova „Vučko“ počinje sa radom 3. septembra a upis mališana je uveliko u toku. Broj mesta je ograničen a upis je moguć i uz subvenciju grada.

Vrtić Vučko je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva. Nalazi se u Borči u ulici 12.oktobra 9, u neposrednoj blizini osnovne škole „Rade Drainac“ i državnog vrtića „Kockica“.

Prijatan ambijent i vedro osoblje

Predškolska ustanova "Vučko"U poseti ovoj predškolskoj ustanovi dočekalo nas je nasmejano osoblje. Ambijent je nov, vrlo prijatan i opremljen po visokim standardima.

Dečje igračke, didaktička sredstva, montesori table, lopte, tobogani, stolovi i stolice raspoređeni su po prostorijama definišući kutke za različite vrste aktivnosti.

Jasle, vrtić i predškolsko

Vaspitno obrazovni program se prilagođava uzrasnim mogućnostima dece od jaslenog uzrasta do pripreme za polazak u školu.

U osnovnu cenu ulaze i školice engleskog, muzičkog i likovnog, jutarnja gimnastika, osiguranje dece 24 časa i godišnja poseta fizijatra, stomatologa i logopeda…

Dečja interesovanja, razvoj i pravilna ishrana su prioritet

Naš cilj je da razvijamo i kontinuirano pratimo razvoj prirodnih kapaciteta naših mališana i pružimo podršku zdravom, holističkom i progresivnom razvoju svakog deteta. Rekla je osnivač vrtića, Marija.

Prostor vrtića je novoadaptiran, bezbedan i savremeno opremljen, prilagođen potrebama dece. 

Posebnu pažnju poklonili smo ishrani mališana jer smatramo da je za pravilan rast i razvoj dece potrebna i dobro izbalansirana ishrana.

Uvideli smo i potrebu roditelja za produženim radom pa će zato vrtić raditi i subotom, istakla je Marija.

Posetite Vučka, ništa ne košta

Vučko je nov vrtić u Borči kapaciteti im još uvek nisu skroz popunjeni.

Interesovanje je sve veće i zato preporučujemo roditeljima da prošetaju sa svojim mališanima i posete „Vučka“. Možda je možda baš ovo pravo mesto za vas. 12. oktobra 9. Kontakt tel. 063 455 405

Upis uz subvenciju grada

Vrtić je akreditovan i u programu je subvencije grada. Upisom dece u ovu predškolsku ustanovu roditelji mogu ostvariti pravo na refundaciju novca od grada Beograda.

Za ostvarivanje ovoga potrebno je da se uz Zahtev za ostvarivanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi, podnese i „odbijenica“ iz državnog vrtića i fotokopija ugovora sa PU Vučko.

Претходни текстOprezno! Rizična raskrsnica u mraku i bez svetlosne signalizacije
Следећи текстKulturno leto u Borči ovog vikenda

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

thirteen + 3 =