Vrtić Vučko
Вучко 1 - дневни боравак

Konkurs za upis dece u predškolske ustanove

Кonkurs za upis dece u predškolske ustanove za radnu 2019/2020. godinu počeo je danas i trajaće do 25. aprila.

U navedenom roku, roditelji mališana sa Palilule, zahteve za upis mogu podneti elektronskim putem na poratalu e-uprava ili lično u PU Boško Buha u objektu Mali Princ, Preradovićeva 2a, svakim danom od 8 do 16č.

Upisna komisija radi utorkom i četvrtkom od 8 do 15 časova u vrtiću Mali Princ te ih tada možete kontaktirati za sve dodatne informacije pozivom na broj 011 6750 111

Liste za upis u vrtić

Preliminarne liste upisane dece biće istaknute 20. maja. 2019. Roditelji čija deca ne budu primljena po konkursu ili ne budu zadovoljni odlukom mogu da predaju žalbe komisiji od 20. do 29. maja. Upisna komisija razmatraće žalbe roditelja od 30. maja do 7. juna. nakon čega će biti objavljene konačne liste.

Znamo da kapaciteti državnih vrtića u Borči i na levoj obali odavno ne mogu da zadovolje potrebe naših sugrađana. Veliki broj mališana biće „ispod crte“ za upis u državni vrtić pa kao alternativa ostaju privatni vrtići.

Privatni vrtići i subvencija

Broj privatnih vrtića u Borči raste a njihov spisak u našem okruženju možete pogledati klikom na link OVDE..

Da bi vaše dete uz subvenciju grada upisali u neku privatnu predškolsku ustanovu biće vam potrebna odbijenica koju ćete moći da tražite ukoliko ne prođete na konačnoj listi.

Dokumentacija za upis u vrtić

Pored Zahteva za upis potrebno je dostavi i sledeću dokumentacija:

  • Izvod iz matične knjige rođenih za dete koje konkuriše i za svu decu ako ih imate više;
  • Zvanična potvrda roditelja da su u radnom odnosu. Ukoliko je roditelj nezaposlen potreban je izvod iz Nacionalne službe za zapošljavanje. Za roditelje studente potrebno je da dostave potvrdu da su redovni studenti. Samohrani roditelji moraju dostaviti odgovarajući dokumentaciju o svom statusu;
  • Potvrda Doma zdravlja da je dete sposobno za boravak u kolektivu.
Претходни текстEko – sportski dan u Kotežu ovog vikenda
Следећи текстOŠ „Rade Drainac“ od jeseni dobija produženi boravak

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × three =