OŠ „Rade Drainac“ od jeseni dobija produženi boravak

0
509
OŠ Rade Drainac
Preporučujemo
stomatolog-baner

Počeo upis budućih prvaka


Predpostavlja se da će u Srbiji oko 70.000 mališana na jesen postati školarci. Upis budućih prvaka počeo je 1. aprila i trajaće do 31. maja. O tome više možete pročitati u članku: Počeo upis prvaka za školsku 2019/20.

Najavljeno je da će roditeljima biti potrebno da donesu samo izveštaje sa lekarskih pregleda dok će ostalu dokumentaciju škola nabavljati sama elektronskim putem. Međutim, nezvanično saznajemo da u praksi nije baš tako. Taj elektronski sistem još uvek ne funkcioniše u potpunosti te je i dalje neophodno doneti neke od ličnih dokumenata deteta.

Preporučujemo
stomatolog-reklama

Koju školu deca upisuju

Deca teritorijalno pripadaju najbližoj školi ali se roditelji i deca ne odlučuju uvek baš za tu. Nekada se odlučuju za školu koja je na „glasu“, za onu koja je je bliže radnom mestu. Najčešće se bira ona koja ima produženi boravak. Mnogima je to najvažnije jer nema ko da im čuva decu dok završavaju svoje obaveze

Produženi boravak u školi „Rade Drainac“

Zbog toga verujemo da će mnoge obradovati saznanje i time olakšati izbor škole jer će od jeseni i OŠ „Rade Drainac“ dobiti produženi boravak.

Kako smo saznali produženi boravak će početi sa radom u školskoj 2019/20. i to za učenike prvog i drugog razreda ove škole.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

16 + six =