Zabava na Kopaoniku

Pronađi, sport, zabavu i opuštanje na jednom mestu!

Kao i prethodnih godina, Kopaonik će i ovog leta biti epicentar sporta, opuštanja i dobre zabave!

Ako još uvek ne znate gde ćete biti od 27. do 29. jula ovog leta evo jedinstvenog događaja. Tog vikend na Kopaoniku očekuje vas ne jedna već dve sportske manifestacije koje pozivaju na druženje i zabavu.

Деца су украс света - Буди хуман

U pitanju su brdska trka „Trail race Kopaonik“ i biciklistički maraton „Tri strane Kopaonika“. Pored glavnih dešavanja organizovani su i razni dodatni sadržaji kao i razne aktivnosti za opuštanje i druženje.

Trail race Kopaonik

Kada je „Trail race Kopaoniku“ u pitanju, možete izabrati između staze duge 7 i 15 kilometara.

Brdska trka 7km

Prva je namenjena onima koji sport doživljaju kao vid rekreacije i uživanja. Onima koji žele da uživaju u planinskom trčanju ili tek otkriju kako izgleda trčanje „van staze“ .

Brdska trka 15km

Staza duga 15 kilometara je pak namenjena onima koji imaju više iskustva i trčanje posmatraju kao način života. No, to ne znači da na ovoj stazi ne mogu da se okušaju i oni koji su tek odnedavno postali ljubitelji dugih pruga. Ili će tek postati…

Traka parova i trka za decu

Da trčanje ne bude monotono, u program su uvrštene timske kategorije kroz trku parova i biznis trku namenjenu kompanijama. Tu je i „Trail race Kids“, trka za najmlađe, podeljena na kategorije za decu od 2 do 12 godina.

Ipak, ove trke nisu sve što Kopaonik nudi tog vikenda!

Biciklistički maraton

Biciklizam je aktivnost koja je zabavna, korisna i jedna od najlepših vidova rekreacije i zato vas i ove godine na Kopaoniku čeka biciklistički maraton „Tri strane Kopaonika“.

Ovo je manifestacija koja ne okuplja samo ljubitelje biciklizma, već sve one koji uživaju u prirodi, sportu i dobrom druženju. Bilo da planirate da vikend provedete sa porodicom, prijateljima ili u romantičnom okruženju, na Kopu vas čeka zabava na ovaj ili onaj način.

Peto, mini jubilarno izdanje i ove godine će biti organizovano na tri staze.

Tri staze

Mali maraton je prava mera za sve rekreativce i sve one koji su tek počeli da uživaju na bicikli. Staza srednjeg maraton je za one malo iskusnije, dok veliki maraton pruža uživanje svima onima koji žele da testiraju svoje granice.

Trka parova i Eliminator trka

Ako pak želite da učestvujete u timu, možete se prijaviti za trku parova, a za one malo spretnije postoji i „Eliminator Race“.

Ne morate čak ni da brinete kako da prevezete bicikl do Kopaonika – na samoj manifestaciji postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla, bilo za vas ili možda vaše klince.

3 dana druženja na Kopu

Druženje na Kopaoniku traje 3 dana, a u sklopu njega su naravno i brojni izleti, događanja, Expo sajam opreme, muzički program, pasta party i još puno iznenađenja i prilika za druženje.

Popust za rane prijave

Prijavu za trke možete popuniti na sajtu www.prijavazatrku.rs a više informacija možete pogledati na zvaničnim stranicama trka www.tristranekopaonika.rs odnosno www.trailracekopaonik.com

Претходни текст„Bazen“ u Mihaila Šolohova
Следећи текстOsamnaesta regionalna Noć knjige

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

one × three =