knjiga

Isidora Dankan i Sergej Jesenjin / Dajana Mouzli

Vatra ljubavi i tragedije.

Ne postoji na svetu tako bučna, tako bezumna i neobuzdana ljubav kakva je bila ona između Isidore Dankan i Sergeja Jesenjina. Sve se desilo neočekivano. Mladi, plavokosi i obesni pesnik i sredovečna, legendarna balerina zaljubili su se u Sovjetskom Savezu, u novom svetu komunizma u koji su tada oboje duboko verovali.

knjigaOvaj roman je zbir tajni o sumanutoj, neprikladnoj i buntovnoj strasti koja je obuzela dvoje genijalnih umetnika vodeći ih ka tragediji. To je priča koja ostaje vekovima nakon što zgasne ljubavni žar.

Препорука
stomatolog preporuka zakazivanje

Ovo Amoretino izdanje iz edicije „Najveće ljubavi“ po ceni od 499 dinara možete naći u svim marketima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtovima www.amoreta.rs, www.laguna.rs kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Amoreta je stvorena za vas, osmišljena da vas zabavi i opusti, da vam vrati osmeh na lice i okrepi dušu. Ona vam donosi tople, ljubavne priče i servira ih isključivo da biste u njima uživali. Amoreta je vaš odmor, razonoda i predah. Ona postoji da bi vaše srce bilo ispunjeno kada zatvorite knjigu.

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.

Нова соба је отворена
escape room popust
Претходни текстGubitak kilograma – Plan!
Следећи текстU Krnjači započeta izgradnja kanalizacije

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

19 − 5 =