knjiga

Isidora Dankan i Sergej Jesenjin / Dajana Mouzli

Vatra ljubavi i tragedije.

Ne postoji na svetu tako bučna, tako bezumna i neobuzdana ljubav kakva je bila ona između Isidore Dankan i Sergeja Jesenjina. Sve se desilo neočekivano. Mladi, plavokosi i obesni pesnik i sredovečna, legendarna balerina zaljubili su se u Sovjetskom Savezu, u novom svetu komunizma u koji su tada oboje duboko verovali.

knjigaOvaj roman je zbir tajni o sumanutoj, neprikladnoj i buntovnoj strasti koja je obuzela dvoje genijalnih umetnika vodeći ih ka tragediji. To je priča koja ostaje vekovima nakon što zgasne ljubavni žar.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Ovo Amoretino izdanje iz edicije „Najveće ljubavi“ po ceni od 499 dinara možete naći u svim marketima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtovima www.amoreta.rs, www.laguna.rs kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Amoreta je stvorena za vas, osmišljena da vas zabavi i opusti, da vam vrati osmeh na lice i okrepi dušu. Ona vam donosi tople, ljubavne priče i servira ih isključivo da biste u njima uživali. Amoreta je vaš odmor, razonoda i predah. Ona postoji da bi vaše srce bilo ispunjeno kada zatvorite knjigu.

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.

Претходни текстGubitak kilograma – Plan!
Следећи текстU Krnjači započeta izgradnja kanalizacije

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

one × 2 =