Noć knjige - knjižara

Noć knjige – 8. juna 2018.

Dragi čitaoci, ubeležite u svoje kalendare petak, 8. jun, jer će to biti još jedan praznik knjige i čitanja!

Tog dana u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se osamnaesta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi. Knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja kao i sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:

  • za kupovinu jedne knjige biće 25%,
  • dve knjige 30%,
  • tri knjige 35%,
  • a za četiri i više knjiga 40%.

Noć knjige - plakatPopust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Regionalni karakter

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Budite budni uz knjigu u petak, 8. juna od 17 sati do ponoći!

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

Претходни текстI ovog leta druženje na Kopaoniku te čeka (2018.)
Следећи текстTuristička i kulturno-umetnička manifestacija „Prelivački kotlić 2018“

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

19 − five =