Noć knjige - knjižara

Noć knjige – 8. juna 2018.

Dragi čitaoci, ubeležite u svoje kalendare petak, 8. jun, jer će to biti još jedan praznik knjige i čitanja!

Tog dana u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se osamnaesta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Деца су украс света - Буди хуман

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi. Knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja kao i sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:

  • za kupovinu jedne knjige biće 25%,
  • dve knjige 30%,
  • tri knjige 35%,
  • a za četiri i više knjiga 40%.

Noć knjige - plakatPopust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Regionalni karakter

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Budite budni uz knjigu u petak, 8. juna od 17 sati do ponoći!

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

Претходни текстI ovog leta druženje na Kopaoniku te čeka (2018.)
Следећи текстTuristička i kulturno-umetnička manifestacija „Prelivački kotlić 2018“

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × two =