Dostojevski i Ana Grigorjevna - knjigaa

F. M. Dostojevski i Ana Grigorjevna – Konstantin Kolčak

Posebna i svoja, Amoreta čitaocima nudi specijalnu ediciju „Najveće ljubavi“ koja se bavi nezaboravnim, strasnim ljubavima koje su obeležile istoriju i kulturu, poput one između Napoleona i Žozefine, Princeza Dajane i Dodija El Fajeda, Dostojevskog i Ane Grigorjevne.

Za samo 299 dinara ove ljubavne priče možete pronaći u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtovima www.amoreta.rs i www.laguna.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

F. M. Dostojevski i Ana Grigorjevna

Voleti strasno, pisati uzvišeno i kockati se sa žarom

Dostojevski i Ana Grigorjevna - koriceTekst pred vama sastavljen je od sećanja Ane Grigorjevne koja nam donose jasnu sliku velike ljubavi i dubokih strasti koje su krasile Dostojevskog, izuzetnog umetnika i čoveka. Međutim, tu su i zapisi sveštenika Megorskog, koji se odnose na poslednju ispovest Fjodora Mihailoviča, i na one druge, manje poznate detalje iz života ovog velikog pisca. Zapanjen onim što je čuo od Dostojevskog, bogobojažljivi sveštenik rešio je da spali rukopis ali on je čudom dospeo u vaše ruke. Otuda pred vama vrhovi koji dotiču nebo i duboki ponori duše koja je umela da pati, stvara i voli.

Претходни текстBiće veselo – grejanje u 95ici radiće i leti
Следећи текстSa borčanske „Špinjate“ u đenovljanski „Marasi“

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × 1 =