Kreativni rad učenika

Ne prljaj, nemaš izgovor

Učenici kombinovanog odeljenja trećeg i četvrtog razreda OŠ Olga Petrov u Kovilovu svojim kretivnim radom učestvuje u projektu Ne prljaj, nemaš izgovor.

Lovci na đubre

Njihov rad (video prilog) koji su pripremili sa nastavnicom Jovanom nosi naziv Lovci na đubre i pozivamo vas da date glas našim malim komšijama kako bi svih 11 učenika otišlo na rekreativnu nastavu.

Pobednik će biti onaj čiji rad dobije najveći broj glasova. Pošto se takmiče protiv neuporedivo većih škola nalaze se u neravnopravnom položaju jer svi znamo da je broj đaka u Kovilovu višestruko manji od škola koje se takmiče.

Njihov jednominutni video koji su snimili za ovu priliku pogledati klikom na link OVDE.

Kako da glasate

Kada se otvori stranica možete pogledati njihov kratki video prilog. Odličan je.

Da biste glasali potrebno je da se na toj stranici ulogujete uz pomoć vaše mejl adrese, fejsbuk ili gugl naloga kada će vam se otvoriti opcija glasanja. Glasajte za naše mališane! Login opcija nalazi se u okviru glavnog menija na sajtu.

Učenici Kovilova – Lovci na đubre

Ovim stihovima i video spotom učenici-lovci na đubre- pokazuju oštar stav prema zagađivanju prirode i šalju jasnu poruku svojim sugrađanima sa namerom da probude ekološku svest i odgovornost. Takođe, učenici bi voleli da snime pesmu sa muzičkom pratnjom i podrškom poznate ličnosti kako bi se njihovi zahtevi u stihu čuli nadaleko.

..Neprljaj planetu, nemaš izgovora
Otpadak u kantu, čistiti se mora
Skupljaj đubre i nemoj da brljaš
Nemaš izgovora da prirodu prljaš..

Претходни текстTakmičenje u spremanju riblje čorbe u Skeli
Следећи текстHiton stiže u Borču

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

fourteen + nineteen =