Lisičji jarak

Balkanski skok prijateljstva 2016.

Na aerodromu „Lisičji jarak“ nadomak Borče okupio se veliki broj padobranaca na „Balkanski skok prijateljstva 2016.“

stomatolog-reklama

Ove godine “skok” organizuju Padobranski klub veterana 63. padobranske brigade „Arhistratig“ i Vazduhoplovni savez Srbije uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstvo omladine i sporta i Mininstarstvo odbrane.

Preko 100 zaljublenika ovog adrenalinskog sporta iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Francuske, Belgije, Nemačke, Rusije, Izraela, Grčke, Mađarske i Bugarske okupilo se ponovo u Beogradu na ovoj manifestaciji koja se održava od 1994.

Lisičji jarak

Kako prethodna dva dana tako i od jutros, nebo nad Lisičjim jarkom šareni se od malih sportskih aviona, paraglajdera i padobranaca. Negde oko 12č. na ovaj sportski aerodrom pristigao je Ministar Vulin a očekuje se i Ministar Vanja Udovičić koji bi trebalo da oko 14č. svečano otvori ovu manifestaciju nakon čega su programom predviđeni i let balona, aviona i motornog paraglajdera, prikaz borbi krav maga, nastup trubačkog orkestra, nastup folklornog društva i izvedbe starih pesama iz Srbije.

Ukoliko vreme bude dozvoljavalo skokovi će se nastaviti i za vikend..

Petak, 20.05.2016. Borča Info

Новогодишњи попуст - још 3 комплета
escape room reklama
Претходни текстBorčanski opanak i koncert prijateljstva
Следећи текстObeležavanje kolovoza u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × four =