Gužva u autobusu 85

Izmenjena trasa linije 85 kroz Zemun

Od 2. septembra izvode se radovi na održavanju kolovoza, u ul. Ugrinovačkoj u Zemunu, na delu između ul. Novogradska do ulice Ivićeve. Ove radove izvodi JKP „Beograd put“ i zbog toga je promenjena trasa linije 85.

Bus 85, u oba smera, saobraća izmenjenom trasom: Vrtlarska – Ivićeva – Prilaz – Prvomajska – Gornjogradska – Ugrinovačka i dalje redovnom trasom.

Radovi se završavaju 24.09.2017.

Ovi radovi se završavaju u nedelju 24. septembra te će od ponedeljka, 25.09.2017. linija 85 saobraćati svojom starom trasom.

U nedelju nove izmene na liniji 85 zbog sportskih manifestacija

Zbog održavanja sportskih manifestacija „Državno prvenstvo u triatlonu“ i „Prvenstvo Beograda u Akvatlonu“ u nedelju, 24.09.2017. u periodu od 07 do 13 časova, menja se režim rada linije 85 na sledeći način:

  • Na delu od raskrsnice ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe do Požeške ulice u smeru kretanja ka Banovom brdu će saobraćati: Jurija Gagarina – Vladimira Popovića – Most Gazela – Bulevar vojvode Mišića – isključenje kod Sajma ka Bulevaru vojvode Mišića – Bulevar vojvode Mišića – petlja Careva ćuprija – Požeška i dalje redovnom trasom;
  • Na delu od raskrsnice ulica Požeške i Kirovljeve do Mosta na Adi u smeru kretanja ka Borči će saobraćati: Požeška – petlja Careva ćuprija – Bulevar vojvode Mišića – Most na Adi i dalje redovnom trasom;
Претходни текстOlujni bedem
Следећи текстViolinista iz Venecije

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × 3 =