igraonica vrtic borca
escape-room-popust-reklama

Rodteljima nije više potrebna potvrda od poslodavca

Od ponedeljka (18. maj) u beogradske vrtiće mogu krenuti i deca čiji roditelji ne mogu da dostave potvrdu od svog poslodavca da su zaposleni.

Ovu odluku juče je saopštio zamenik gradonačelnika Beograda. Vasić je istakao i da epidemija koronavirusa nije završena, da nema opuštanja i da se moraju poštovati sve neophodne mere..

Preporuka
verde mercato reklama detox popust

Na ulazu u vrtić i dalje je obavezno postavljanje dezobarijera, bezkontaktno merenja temperature, vaspitači moraju imati zaštitnu opremu, adekvatno se mora voditi higijena prostorija..

Mali broj dece u vrtićima

Nakon ukidanja vanrednog stanja u vrtiće idu samo deca čiji su roditelji doneli potvrde od poslodavca da su neophodni na poslu i da rad od kuće nije opcija. Zato je ovih dana u vrtiće išlo samo 7% od sve upsane dece.

Od ponedeljka sva deca, uz potvrdu pedijatra, mogu krenuti u vrtić ali se i dalje apeluje na roditelje da ne dovode decu ukoliko ima ko da ih čuva.

Borčanski vrtići juče su počeli da kontaktiraju roditelje o ovom pitanju kako bi se utvrdila zainteresovanost za dolazak dece a u cilju što bolje organizacije.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

seventeen − one =