Kotežani su izglasali da – Pevaju od muke!

Naši sugrađani sa leve obale u nedelju 07.06. od 18 časova u parkiću kod „Poštanske štedionice“ u Kotežu organizuju protestni koncert pod nazivom – Pevajmo od muke!

Udruženje građana „Kotež“ kao organizator ovog koncerta ističe da je razlog ovog pevanja potpuno zanemarivanje građana Koteža od strane zvaničnih državnih institucija.

Деца су украс света - Буди хуман

Neće biti govornika, stranačkih, verskih, navijačkih i drugih obeležja. Mi građani ćemo samo pevati zajedno sa brojnim poznatim pevačima i muzičarima kao i medijima. Samu ideju mnogi su oduševljeno prihvatili i potvrdili dolazak. Sa sada sa nama će biti najpoznatija Rap scena u Srbiji ( Timbe, Jankara, Eufrat, Mikri…), glumac Viktor Savić, Bend Vlade Mandića, Jazz dive Beti Đordjević i Nada Pavlović, Stefana Cvetković, KUD Kolan i drugi, naveli su iz udruženja.

Obećanja, obećanja

Kako navode, oni se bore za osnovna ljudska prava: za normalan pritisak vode, protiv otpada, zbog kanala, rupa na ulicama, stabilnog napona struje, novih sadnica, kanalizacije, parking prostora, pasa lutalica, za dobijanje kulturne ustanove..

Sve institucije su godinama obaveštavane o našim problemima i jednostavno ne čine ništa. Obraćali smo se opštini Palilula ali i pored obećanja do sada nije urađeno ništa.

Mi više nemamo kome da se žalimo. Ništa nam više ne preostaje sem da – Pevamo od muke!

ИЗВОРkotez.rs
Претходни текстLeva obala bez vode 25. i 26. maja 2020.
Следећи текстPočinje besplatna školica košarke u Borči za mališane sa leve obale

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

15 − twelve =