Kotežani su izglasali da – Pevaju od muke!

Naši sugrađani sa leve obale u nedelju 07.06. od 18 časova u parkiću kod „Poštanske štedionice“ u Kotežu organizuju protestni koncert pod nazivom – Pevajmo od muke!

Udruženje građana „Kotež“ kao organizator ovog koncerta ističe da je razlog ovog pevanja potpuno zanemarivanje građana Koteža od strane zvaničnih državnih institucija.

Neće biti govornika, stranačkih, verskih, navijačkih i drugih obeležja. Mi građani ćemo samo pevati zajedno sa brojnim poznatim pevačima i muzičarima kao i medijima. Samu ideju mnogi su oduševljeno prihvatili i potvrdili dolazak. Sa sada sa nama će biti najpoznatija Rap scena u Srbiji ( Timbe, Jankara, Eufrat, Mikri…), glumac Viktor Savić, Bend Vlade Mandića, Jazz dive Beti Đordjević i Nada Pavlović, Stefana Cvetković, KUD Kolan i drugi, naveli su iz udruženja.

Obećanja, obećanja

Kako navode, oni se bore za osnovna ljudska prava: za normalan pritisak vode, protiv otpada, zbog kanala, rupa na ulicama, stabilnog napona struje, novih sadnica, kanalizacije, parking prostora, pasa lutalica, za dobijanje kulturne ustanove..

Sve institucije su godinama obaveštavane o našim problemima i jednostavno ne čine ništa. Obraćali smo se opštini Palilula ali i pored obećanja do sada nije urađeno ništa.

Mi više nemamo kome da se žalimo. Ništa nam više ne preostaje sem da – Pevamo od muke!

ИЗВОРkotez.rs
Претходни текстLeva obala bez vode 25. i 26. maja 2020.
Следећи текстPočinje besplatna školica košarke u Borči za mališane sa leve obale

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × two =