Podeljeno 150 bebi kolica

Opština Palilula podelila prvih 150 bebi kolica novorođenim Palilulcima

Juče je GO Palilula, na platou ispred stadiona „Tašmajdan“, podelila prvu turu bebi kolica roditeljima beba rođenih u 2017. godini. Na poklon su dobijana kolica marke Hauck Shopper i to u bojama crna i crvena.

Iskreno. Pozitivno sam iznenađena. Kolica su skroz ok. Lagana. Pokretna. 0+. Možda bi bilo bolje da je deljen vaučer pa da možemo sami da biramo, uz eventualnu doplatu. Mi smo planirali sistem 3u1, da ima i autosedište i to moramo sad svakako uzeti. Ali kažem, kolica su skroz super. Definitivno ne kupujemo nova. Fin izbor i super što ima dve boje, istakla je naša sugrađanka Nevena. Već smo se vozili u našim kolicima, dodala je uz osmeh.

„Da rastemo zajedno“

U okviru akcije „Da rastemo zajedno“, ovom prilikom, podeljeno je 150 bebi kolica. Predsednik opštine Jovičić, istakao je da će se akcija nastaviti tokom čitave godine i da je za to izdvojeno 12 miliona dinara.

Do kraja godine očekuje se rođenje preko 2000 beba na Paliluli i svi će dobiti bebi kolica. Ovakvim akcijama želim da se svi zajedno borimo da nas bude što više, da sačuvamo naš narod i našu zemlju, da ulažemo u generacije koje dolaze i da od njih napravimo čestite i poštene ljude, istakao je Jovičić.

Претходни текстNova česma u dvorištu OŠ „Jovan Ristić“
Следећи текстUho, grlo, nož

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × two =