Podeljena prva tura bebi kolica na Paliluli

0
728
Podeljeno 150 bebi kolica

Opština Palilula podelila prvih 150 bebi kolica novorođenim Palilulcima

Juče je GO Palilula, na platou ispred stadiona „Tašmajdan“, podelila prvu turu bebi kolica roditeljima beba rođenih u 2017. godini. Na poklon su dobijana kolica marke Hauck Shopper i to u bojama crna i crvena.

Iskreno. Pozitivno sam iznenađena. Kolica su skroz ok. Lagana. Pokretna. 0+. Možda bi bilo bolje da je deljen vaučer pa da možemo sami da biramo, uz eventualnu doplatu. Mi smo planirali sistem 3u1, da ima i autosedište i to moramo sad svakako uzeti. Ali kažem, kolica su skroz super. Definitivno ne kupujemo nova. Fin izbor i super što ima dve boje, istakla je naša sugrađanka Nevena. Već smo se vozili u našim kolicima, dodala je uz osmeh.

„Da rastemo zajedno“

U okviru akcije „Da rastemo zajedno“, ovom prilikom, podeljeno je 150 bebi kolica. Predsednik opštine Jovičić, istakao je da će se akcija nastaviti tokom čitave godine i da je za to izdvojeno 12 miliona dinara.

Do kraja godine očekuje se rođenje preko 2000 beba na Paliluli i svi će dobiti bebi kolica. Ovakvim akcijama želim da se svi zajedno borimo da nas bude što više, da sačuvamo naš narod i našu zemlju, da ulažemo u generacije koje dolaze i da od njih napravimo čestite i poštene ljude, istakao je Jovičić.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

sixteen − 11 =