Održana humanitarna novogodišnja manifestacija u Borči

0
73
Humanitarna priredba

Humane legende u Borči

U petak, 12.01.2018. održana je humanitarna novogodišnja manifestacija pod nazivom Humane legende.

Udruženje građana sa invaliditetom Novi horizont organizovalo je ovu manifestaciju u ADRA društvenom centru u Borči. Pripremljena je i izvedena prigodna priredba nakon koje su podeljeni novogodišnji paketići članovima udruženja i socijalno ugroženim kategorijama. Za ovu priliku paketiće su donirali zaposleni Rajfajzen banke i ADRA centra.

Novogodišnja piredba

Humanitarna priredbaUčesnici priredbe su bili: Voditelj Veljko Pajović, Peca Petrović (Peca i deca), Srđan Simeunović Sendan, Anđela Dimitrijević (desetogodišnja pesnikinja koja je i član udruženja), Slaviša Trajković (Klovn Šašavko), Miloš Radosavljevic Šomi, Boško Brkač (Bole madjioničar) i čuveni Deda Mraz..

Reč Udruženja

Iz udruženja su istakli da nastavljaju sa svojim humanitarnim radom kao i da zajedno sa partnerskim udruženjem Born to run pokreću i akciju prikupljanja sredstava za kupovinu kombi vozila. Born to run se bavi aktivnim učestvovanjem sa svojim članovima u kolicima na trkama i maratonima. Karakteristično je to da na trci jedan trkač gura osobu sa invaliditetom u kolicima.

casovi informatike

Kombi nam je preko potreban za prevoz naših članova. Ne želimo da prevoz bude veća prepreka od samog prolaska kroz cilj na trci. Pridružite nam se da zajedno istrajemo u trci.

Hvala ljudima dobre volje

Hvala svima koji su bili i veliko HVALA DOO Shorty, ADRA, Raiffeisen bank, Gelato Bar, Slatko srce kao i svima onima koji svojim donacijama podržavaju naš rad, istakli su iz udruženja.

Podržite rad udruženja uplatom na žiro račun br. 200- 2873590101033-70 AD Poštanske štedionice.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

three × five =