Humanitarna priredba

Humane legende u Borči

U petak, 12.01.2018. održana je humanitarna novogodišnja manifestacija pod nazivom Humane legende.

Udruženje građana sa invaliditetom Novi horizont organizovalo je ovu manifestaciju u ADRA društvenom centru u Borči. Pripremljena je i izvedena prigodna priredba nakon koje su podeljeni novogodišnji paketići članovima udruženja i socijalno ugroženim kategorijama. Za ovu priliku paketiće su donirali zaposleni Rajfajzen banke i ADRA centra.

Novogodišnja piredba

Humanitarna priredbaUčesnici priredbe su bili: Voditelj Veljko Pajović, Peca Petrović (Peca i deca), Srđan Simeunović Sendan, Anđela Dimitrijević (desetogodišnja pesnikinja koja je i član udruženja), Slaviša Trajković (Klovn Šašavko), Miloš Radosavljevic Šomi, Boško Brkač (Bole madjioničar) i čuveni Deda Mraz..

Reč Udruženja

Iz udruženja su istakli da nastavljaju sa svojim humanitarnim radom kao i da zajedno sa partnerskim udruženjem Born to run pokreću i akciju prikupljanja sredstava za kupovinu kombi vozila. Born to run se bavi aktivnim učestvovanjem sa svojim članovima u kolicima na trkama i maratonima. Karakteristično je to da na trci jedan trkač gura osobu sa invaliditetom u kolicima.

Kombi nam je preko potreban za prevoz naših članova. Ne želimo da prevoz bude veća prepreka od samog prolaska kroz cilj na trci. Pridružite nam se da zajedno istrajemo u trci.

Hvala ljudima dobre volje

Hvala svima koji su bili i veliko HVALA DOO Shorty, ADRA, Raiffeisen bank, Gelato Bar, Slatko srce kao i svima onima koji svojim donacijama podržavaju naš rad, istakli su iz udruženja.

Podržite rad udruženja uplatom na žiro račun br. 200- 2873590101033-70 AD Poštanske štedionice.

Претходни текстJulijin odgovor
Следећи текст„Nismo građani drugog reda“ održana ispred MZ Kotež. Večeras najavljena u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

three × 4 =