Supružnici na postolju - bodybilding

Borčani se okitili srebrom i zlatom

Bračni par, Jovana i Ivan Radin, našli su se na pobedničkom postolju državnog prvenstva Srbije u bodybuilding-u.

3. oktobra u Pančevu održano je državno prvenstvo NABBA federacije. To su bile i kvalifikacija za svetsko prvenstvo, na koje idu troje prvoplasiranih. Jovana je osvojila treće mesto, bronzanu medalju u visokoj kategoriji model fitness. Osvojila je i prvo mesto – zlatnu medalju u kategoriji miss fitness mama. Ivan je osvojio drugo mesto i srebrnu medalju, čime su obezbedili direktno učešće na predstojećem svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Ivan Radin

On se ovim sportom bavi već nekoliko godina i ostvario je zapažene rezultate. Samo u 2015 godini nanizao je nekoliko medalja. U aprilu mesecu postao je vicešampion Srbije u profesionalnoj IFBB federaciji, dok je samo mesec dana kasnije na medjunarodnom takmičenju u Bihaću postao vicešampion Bosne i Hercegovine, predstavljajući Srbiju, u bodi bilding lakoj kategoriji seniora.

Jovana Radin

Jovana najveću podršku , narovno, ima od supruga koji joj je i trener. U ovaj sport sam ušla prateći Ivana na takmičenja, gde sam gledajući druge takmičarke poželela da se i ja nadjem na bini. U maju 2015. sam počela ozbiljno da treniram, prilikom čega sam redukovala telesnu kilažu za 14 kg, da bih postigla željenu takmičarsku bikini figuru. Moje debitanstko takmičenje je bilo upravo ovo, na državnom prvenstvu u Pančevu. Uz osmeh nam je rekla Jovana i pokazala medalje.

Već za nedelju dana očekuje ih Kup Vojvodine, pa turnir u Boru, a krajem oktobra i državno prvenstvo Srbije, koje će biti medjunarodnog karaktera…

Mi im želimo puno uspeha i da sa što više sjajnih odličja predstavljaju Borču, Beograd i Srbiju.

Претходни текстLep dan u Borči krunisan kvalitetnom svirkom
Следећи текст“Radost Evrope” i u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

three + fifteen =