Koncert Big Benda

Lep vikend u Borči

Kako je najavio hidrometeorološki zavod ovo je bio jedan od poslednjih vikenda ove godina sa ovako lepim vremenom, a Borčani su ga iskoristili na najbolji način.

Biciklizam u Borči

Jučerašnja nedelja osvanula je oblačno, no već oko 11 časova je počelo razvederavanje i temperatura je polako prelazila dvadesiti podeljak celzijusove skale. Šetača po Borči bilo je na sve strane, pikao se basket i fudbalica, a ekipica za najavljen Drumski borčanski ciklo krug se polako pripremala. Savršeno vreme za vožnju po savršenoj podlozi. Nov asfalt, tri trake u pravcu, a motornih vozila nigde nema. Vozio se krug od Borče, novootvorenim i zatvorenim delom Severne tangente, do Ovče i nazad. Ekipa pozitivnih i nasmejanih ljudi jednoglasno je najavljenih 24km produžila na 32km. Tako je po treći put nastavljen obilazak leve obale Beograda i promocija biciklizma i zdravog načina života na istoj.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Koncert u Borči

Prelep “prolećni” dan krunisan je dobrom svirkom u Centru 3, a u organizaciji GO Palilula. Koncert Dejana Petrovića i Big benda razmrdao je Borčane u večernjim časovima. Borčanci su uživali u koncertu koji je trajao oko 90 minuta, slušajući domaće i svetske hitove na srpskoj trubi. I mladji i stariji djuskali su i pevali jedni uz druge. Kancert je završen jednim “moravcem” šta su svi prihvatili i zajedno kolo odigrali.

Претходни текстVečeras koncert Big benda u Borči
Следећи текстBračni par iz Borče na pobedničkom postolju

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

16 − 11 =