Večeras koncert Big benda u Borči

0
140
koncert Big benda u Borči

Koncert Big Benda u okviru Dana Palilule

U okviru manifestacije „Dani Palilule” danas u 21č u Borči III održaće se besplatan koncert Dejana Petrovića i Big benda.

U toku su pripreme za večerašnji koncert. Postavlja se bina i najavljuje lepo druženje i djuskanje uz muziku Srbije i Balkana.

Dejan Petrović

Dejan Petrović, rodjen je 1985. u Užicu u muzičkoj porodici. Oduvek je voleo da se igra sa muzikom. Da spaja nespojivo, izvodi neviđeno i ostvaruje nemoguće. Uvek u toku sa savremenim muzičkim trendovima, ali u isto vreme dosledan svom poreklu, tradiciji i muzici iz koje je nastao. Ime Dejan Petrović je, skoro svugde u svetu, postalo sinonim za srpsku trdicionalnu muziku, često ukomponovanu sa modernim zvucima i prilagođenu uhu bilo kog slušaoca na planeti. Nazivaju ga Ambasadorom Srpske Trube. Ako negde čujete melodije poznatih svetskih hitova, isprepletane motivima srpske izvorne muzike, a sve sjajno ukomponovano u jednu celinu, znaćete da je to Dejan Petrović Big Band. Prepoznatljivi zvuci truba, gitare i dobar ritam su lična karta ovog benda.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

1 × 3 =