stop đubretu

Smeće oko nas! Zašto?

Autobusko stajalište kod Šopija i dalje je u vrlo ružnom stanju. Smeće je na sve strane, plastika, papirići, kese.. Prljavština.

Kako se pomenuto stajalište ne bi pretvorilo u pravu deponiju naš sugrađanin Branko rešio je da pokrene jednu društveno korisnu akciju.

Akcija čišćenja autobuskog stajališta u Borči

Poštovani prijatelji i sugrađani, planiram da u nedelju organizujem akciju čišćenja autobuskog stajališta kod Šopija o čemu je bilo mnogo polemike u našoj lokalnoj grupi БОРЧА-Београд. O tome više možete pročitati klikom na link OVDE..

Bilo je reči da će 11.oktobra radnici gradske čistoće počistiti sva prljava stajališta, ali od toga nije bilo ništa. Pomenuto stajalište se i dalje nalazi u katastrofalnom stanju. Voleo bih da se oraginzujemo svi zajedno i da uredimo naš kraj. Počnimo baš sad i baš ovde.

Pozivamo Borčane koji su u mogućnosti da podrže ovu akciju. Hvala unapred svima koji dođu.

Kada i gde

Nedelja 15.10.2017. od 11 časova. Stajalište Bratstva i jedinstva u pravcu ka Zrenjaninu. (raskrsnica Zrenjaninskog puta, Bratstva i jedinstva i Kikindske ulice u Borči)

Ja ću poneti kese za smeće. Ako nas bude više brže ćemo to završiti. Ne bi bilo loše da svako ponese sebi rukavice i jedan džak. To nije obavezno, već samo preporuka, najbitnije je da ponesete dobro volju, rekao nam je Branko.

Možda ćete biti zainteresovani i za: Organizovali se i sređuju parkić

Čuvajmo našu Borču! Ako nećemo mi, ko će?

Najlakše je prebaciti krivicu na druge a u stvari i sami smo krivi za sve to. Činjenica je da smo nemarni. Da prljamo i da sami pravimo deponije… Činjenica je da je mnogo ovakvih činjenica..

A zašto je to tako? Zašto kada u stvari uopšte nije teško biti fin. 

Podrži! Podeli! Dođi! Ne prljaj našu Borču. Nemaš izgovor..

Претходни текстBorčanin za primer
Следећи текстČovek dana: Branko sam uredio stajalište kod Šopija

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

5 + 3 =