radijator

Proveravajte račune

Još se nije slegla prašina zbog stavke osiguranje stana u računima “Infostana” a uveliko se javljaju i druge “nehotične greške”.

Jedan od stanara zgrade u ulici RVI u Borči 3, primetio je uvećani račun Infostana. Za avgust mesec stigla mu je uvećana stavka za grejanje. Pošto je i u septembru dobio isti račun sa uvećanom stavkom razgovarao je sa komšijama. Tada je i utvrdjeno da je svima račun uvećan za prosečnih 500 din.

Potražio je odgovor od JKP “Infostan”. Rečeno mu je da je takvo stanje fakturisano od “Beogradskih elektrana”.  Kada se obratio i “Elektranama” dobio je još nelogičnije objašnjenje. Prvo je rečeno da bi inače trebalo više da plaćaju grejanje, jer imaju radijator u vešeraju. Što nije istina. Pa je rečeno je da je to zato što se komšija u julu isključio sa grejanja, a da tu energiju neko mora da plati. Time je neosnovano, više od 6000 dinara naplaćeno od jedne zgrade za jedan mesec više nego što je trebalo.

Pošto stanarima zgrade nije stiglo nikakvo obaveštenje o tome, obratili su se i novinama, što je, očigledno, urodilo plodom jer kako Večernje novosti navode njima je stigao potpuno drugačiji odgovor na to pitanje.

Pri sprovođenju naloga “Beogradskih elektrana” za isključenje stana u ulici Ratnih vojnih invalida broj 5, nehotice je napravljena greška, koja je utvrđena po prijemu reklamacije korisnika – tvrde iz “Infostana”. – Navedeni propust biće ispravljen storniranjem zaduženja za avgust i septembar 2015. nakon čega će korisnici na narednom računu imati iskazanu preplatu i neće biti oštećeni.

U centru 2 povećan račun za 200%

Takodje, kako saznajemo, neki stanari u ulici Koste Manojlovića u Borči 2 dobili su račune “Infostana” uvećane trostruko u odnosu na prošli mesec čime je račun za hladnu vodu povećan i do skoro 200%. Reklamacije su predate “Infostanu” ali još uvek nije dobijen nikakav odgovor po tom pitanju.

Izvor: Večernje novosti

Претходни текст“Radost Evrope” i u Borči
Следећи текстLežeći policajci okupirali Borču

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

5 − 2 =