Čovek dana: Branko sam uredio stajalište kod Šopija

Bio sam na stanici od 11 do pola 3. Sam naravno. Kad je vreme za kritike svi su tu, ali kad treba da se nešto uradi.. Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše..

1
1235
Preporučujemo
stomatolog-baner

Branko sam očistio smeće oko stanice

Iako je bilo mnogo pozitivnih reakcija i komentara na najavljenu organizaciju čišćenja stajališta.. Ipak niko se nije pojavio u zakazano vreme. Niko osim Branka.

Kada je neko čovek on je čovek

Većina smeća iza same stanice je počišćena. Bio sam na stanici od 11 do pola 3. Sam naravno. Kad je vreme za kritike svi su tu, ali kad treba da se nešto uradi nema dobrovoljaca. Da je bilo bar još dvoje, celo stajalište bi bilo sredjeno. Ovako sam očistio većinu, ali me je sprečila glavobolja i mučnina zbog iste. Moraću iz dva puta da počistim, napisao je Branko

Preporučujemo
stomatolog-reklama

Našao sam staru staklenu flašu od koka kole, brdo kesica od kamagre, čokanja koliko ti duša hoće, onih kartona za picu, flaša plastičnih i još mnogo toga. Pikavce neću ni da spominjem..

Svi junaci nikom ponikoše..

Suvišno je ovo komentarisati.. Treba svi da se zapitamo.. „Kuda plovi ovaj naš brod?“

1 komentar

  1. Danas sam svratio do stajališta. Tuga. Počišćeno je dosta toga, ali već nekoliko papira je bačeno kao da ljudima ništa ne znači to što je neko počistio. Sramotno.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

seventeen + fifteen =