Борчом круже приче да је отворено ново место у крају. Кажу људи, добра клопа и профи услуга. Можеш доћи и са екипом а и породично. Има огромну башту и супер кутак за децу а опет пружа мир и приватност. Поврх свега можеш тамо и да одремаш..

Хм, па јел то Борча добила бар, нови ресторан или можда хотел..?

Нисмо били лењи, отишли смо да све то проверимо.

Упркос бурних годину и по дана за свет ресторана и „Event“ индустрије открили смо да и даље имамо храбре угоститеље са визијом који се суочавају са изазовима и покрећу нове подухвате. Један такав недавно је покренут баш на левој обали Београда, у нашој Борчи.

Даа, видели сте зар не, и сигурни смо да сте прошли поред бар једном у последњих десетак дана али још увек нисте свратили.. Е па и нама се то десило али смо коначно посетили ново место

и нисмо се покајали, напротив, топло вам препоручујемо

GardeNN

или по нашки – Башта!

Е да, ако ћемо право башта се на енглеском пише са једним словом Н а овде је дупло.. Зашто? Били смо радознали и наравно да смо сазнали али вам нећемо рећи јер је важније оно што смо видели а и не сумњамо да ћете ви то и сами провалити 😉

Garden – ново место у Борчи

Стижемо на локацију, из Братства и јединства скрећемо лево поред Лидла на Зрењанински пут и педесетак метара одатле, одмах после аутобуског стајалишта, са десне стране бирамо место на пространом паркингу.

Стајемо тик уз улаза у Башту..

Гарден ресторан и апртмани

Добро дошли господо, уживајте, унутра или напољу, бирајте сами.

Већ на првом кораку топлу добродошлицу пожелео нам је насмејани лик са црном лептир машном и белом крпом преко руке, на његовој плочици писало је Марко.

Већ на првом кораку било нам је јасно зашто је место добило баш то име.

Башта једноставно пуца испред нас. Зелени појас са три стране оивичен је пасарелом на којој су распоређени столови на довољној удаљености за мир, уживање и приватност.

Башта ресторана Гарден у Борчи

На четвртој страни простире се велики, безбедан и ограђен кутак за децу и њихове родитеље, на пристојној удаљености да евентуална дечија граја не омета друге госте па тако представља идеално место за породично окупљање или пак прославу дечијег рођендана на отвореном.

Огромно дрво чија крошња прави добар хлад, тобоган, кућице, дрвена кула са мостићем и другим играчкама детаљи су који красе управо овај простор.

Дечија играоница на отвореном у Гардену

У централном делу две плетене баштенске љуљашке на кратко су заузеле две младе даме пружајући им идеалан амбијент за селфије које су уз осмехе правиле.

Ту је одмах и улаз у веома елегантан бар ресторан али смо се ипак одлучили да овај пут искористимо лепо време и седнемо у овом предивном дворишту.

Ентеријер Гарден ресторана

Клопа и пиће у Гардену

Шеф кухиње је Марко Митровић, који је радио у бројним врхунским ресторанима.

На јеловнику се могу наћи јединствена јела српске традиционалне али и интернационалне кухиње а ми смо као људи из народа наручили порцију Шефове пљескавице (300г) по цени од 790 динара, Пилетину са шафраном која кошта 690 динара али смо окусили и Торпедо бифтек са сосом од тартуфа чија је цена 1850 динара. Била је ту и чорбица (240 динара) и неизоставна Шопска салата која кошта 250 динара.

Услуга у ресторану Гарден

О карти пића немамо шта посебно да кажемо. Ту нема шта нема.

Осим поменуте баште и бар ресторана издвојићемо и то да на овај диван амбијент утиче и вински подрум али и права мала уметничка галерија са знаменитостима Београда која краси зидове овог комплекса а која је осликана вештом руком свима нама добро познатог уметника са леве обале Београда.

Пријатан амбијент и професионално особље учинили су да потпуно опуштено разговарамо и уживамо у сваком тренутку. Са пристизањем нашег дезерта почињало је и Вече гитаре, на коју на жалост овај пут нисмо могли да останемо због обавеза али нам је одмах било јасно да ћемо се овде вратити првом приликом и да ће нам ово бити једно од оних места где ћемо бити најопуштенији.

GardeNN restaurant and apartments

Да не заборавимо, пуно име је GardeNN restaurant and apartments па сазнање да поседују и 27 луксузних соба / апартмана јасно даје до знања да је тиме могуће обезбедити максималну удобност боравка за све оне госте који после организованог семинара, пословног ручка или пак романтичне вечере пожеле да себи приуште потпуни угођај и мини одмор ван градске гужве а опет на само 10 километара од центра Београда.

Гарден апартмани

Ресторан Национал

GardeNN је у исто времен пркладно гламурозан и једноставан. Одише топлином која се осећа на сваком кораку.

Но, можда не би био баш то што је да се са друге стране овог комплекса не налази и ресторан Национал који је визуелно тотално супротан Гардену.

У тренутку када смо излазили пажњу нам је привукао во који се окретао на ражњу као и музика акустичног оркестра која се чула се са терасе ресторана. Нисмо могли а да не завиримо и овде..

Простор овог ресторана уређен је од дрвета а инспирисан је српском традицијом и националном кухињом одакле је и проистекло само име ресторана.

Четвртком, петком и суботом овде се организују вечери са живом староградском музиком док је недеља резервисана за породице које желе да уживају и опусте се уз њихове кулинарске специјалитете и звуке праве тамбурице.

Кувана јела и брза храна

Пратећи тренд ресторана широм града у односу на потребе проузроковане Коронавирусом уз овај комплекс налазе се и објекти брзе хране коју можете наручити лично овде на шалтеру или пак телефоном да буде достављена на вашу кућну адресу у Борчи и околини. На располагању су вам:

Ресторан Национал и објекат брзе хране и куваних јела

GardeNN и Национал

GardeNN restaurant and apartments као и ресторан Национал налази се у Борчи на адреси Зрењанински пут 156а и 156в, тачно преко пута ТЦ Стоп Шоп и верујемо да ће и вама постати једно од места где ћете радо отићи са драгим особама на кафу, добру клопу и чашицу квалитетног разговора..

7 реченица о Гардену

Када би резимирали све горе наведено онда би кратко и јасно рекли Ма једноставно вреди

  • Особље љубазно, клопа добра а пристојне цене
  • Амбијент ће вас опустити и бар на кратко извући из свакодневнице и градске вреве
  • Увак спремни за путнике намернике, случајне пролазнике, уморне младенце, далеке рођаке или све оне који пожеле кратак предах
  • Ресторан је капацитета 120 места док у башти може да седне 190 особа
  • Организују све врсте прослава (рођендане, венчања, крштења, семинаре, конгресе, ревије и коктел вечери)
  • Прелеп кутак за најмлађе је ту да би задовољство боравка било комплетно
  • Паркинг је бесплатан као и интернет за све госте
Претходни текстВатрогасно друштво из Борче освојило државно првенство
Следећи текстБуди хуман за Славицу из Борче

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 4 =