ДВД Борча сија златним сјајем

Момци из Добровољног ватрогасног друшта Борча протеклог викенда засијали су златном бојом освојивши Државно ватрогасно такмичење за 2021. које је одржано у Новом Саду

Прво место у мушкој А категорији по трећи пут освојила је екипа из ДВД Борча и тако се пласирала на Олимпијаду која ће следеће години бити одржана у Словенији у граду Цеље.

Државно ватрогасно такмичење за 2021.

Ово такмичење одржано је у Новом Саду на стадиону „Индекс“ у периоду од 24. до 26. септембра 2021.

Постројавање екипа ватрогасног подмладка, јуниора и сениора одржало се на платоу испред СЦ „Спенс“ у суботи од 7.30 часова. На челу сваке екипе ношена је табла са натписом места из ког екипа долази, па се тако и Борча нашла међу многобројним.

Након тога извршена је смотра а председник ватрогасног савеза Србије поздравио је ватрогасце гласно и јасно изговоривши „ВАТРОГАСЦИ ЗДРАВО“ те је добио громогласни отпоздрав „ЗДРАВО“.

„МИР-НО“

„ПОЗДРАВ ЗАСТАВИ“

Интонирана је химна Боже правде а а затим је уследио мершевски корак свих екипа до стадиона Индекс где је такмичење одржано.

Борча опет сија златом

Најбоља сениорска мушка А екипа из Добровољног ватрогасног друштва Борча на 8. Државном такмичењу у ватрогасним дисциплинама сува вежба моторна ватрогасна пумпа и штафетна трка са препонама овом победом директно се пласирала на ватрогасно олимпијско такмичење које ће следеће године бити одржано у Словенији.

Треба напоменути и да је наша екипа два пута освајала сребрну медаљу на олимпијади те им од свег срца желимо да нам се следеће године врате за најсјанијим одличјем

Претходни текстРуши се Панчевац! Нови мост на Дунаву у наредне 3-4 године
Следећи текстЕееј Борчани јесте ли открили ново место у нашем крају? Сигурни смо да сте прошли туда бар једном у протеклих десет дана !!!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eleven + 18 =