ДВД Борча сија златним сјајем

Момци из Добровољног ватрогасног друшта Борча протеклог викенда засијали су златном бојом освојивши Државно ватрогасно такмичење за 2021. које је одржано у Новом Саду

stomatolog-reklama

Прво место у мушкој А категорији по трећи пут освојила је екипа из ДВД Борча и тако се пласирала на Олимпијаду која ће следеће години бити одржана у Словенији у граду Цеље.

Државно ватрогасно такмичење за 2021.

Ово такмичење одржано је у Новом Саду на стадиону „Индекс“ у периоду од 24. до 26. септембра 2021.

Постројавање екипа ватрогасног подмладка, јуниора и сениора одржало се на платоу испред СЦ „Спенс“ у суботи од 7.30 часова. На челу сваке екипе ношена је табла са натписом места из ког екипа долази, па се тако и Борча нашла међу многобројним.

Након тога извршена је смотра а председник ватрогасног савеза Србије поздравио је ватрогасце гласно и јасно изговоривши „ВАТРОГАСЦИ ЗДРАВО“ те је добио громогласни отпоздрав „ЗДРАВО“.

„МИР-НО“

„ПОЗДРАВ ЗАСТАВИ“

Интонирана је химна Боже правде а а затим је уследио мершевски корак свих екипа до стадиона Индекс где је такмичење одржано.

Борча опет сија златом

Најбоља сениорска мушка А екипа из Добровољног ватрогасног друштва Борча на 8. Државном такмичењу у ватрогасним дисциплинама сува вежба моторна ватрогасна пумпа и штафетна трка са препонама овом победом директно се пласирала на ватрогасно олимпијско такмичење које ће следеће године бити одржано у Словенији.

Треба напоменути и да је наша екипа два пута освајала сребрну медаљу на олимпијади те им од свег срца желимо да нам се следеће године врате за најсјанијим одличјем

Новогодишњи попуст - још 3 комплета
escape room reklama
Претходни текстРуши се Панчевац! Нови мост на Дунаву у наредне 3-4 године
Следећи текстЕееј Борчани јесте ли открили ново место у нашем крају? Сигурни смо да сте прошли туда бар једном у протеклих десет дана !!!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

18 − 5 =