proslava rodjendana

Дечије играонице и рођендани на отвореном

Kоји год да је по реду, сваки рођендан ваше деце је посебан дан за целу породицу. Многи родитељи се, у жељи да задиве своје малишане, одлучују на тематске рођендане на којима има свега – од трамболина до аниматора и цртања бојама по лицу.

Организација незаборавних дечијих рођендана може бити и скупа, но то није нужно јер и сами знате да је вашим малишанима најважније да се добро забаве са својим пријатељима. Зато добро и прецизно организујте прославу која вам следи, како снови ваше деце не би постали ноћна мора за ваш новчаник.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Kада добро организујете рођендан и позовете све малишане, на вама је још само да купите нарочито слатке и дивне торте за рођендане које ће малишанима измамити осмех на лице и отклонити све ваше друге бриге које су настале при организацији овог догађаја.

У даљем тексту пронађите савете како да организујете оригиналну прославу дечијег рођендана у Борчи.

Како да најлакше организујете дечији рођендан

Да бисте дечији рођендан дочекали растерећени и радосно ишчекивали госте, важно је да унапред организујете све потребне елементе прославе до детаља.

Увек се поставља питање да ли ће званице на рођендану бити и одрасли и деца или ћете прославе организовати појединачно? Који су дечији афинитети? Да ли би их неко или нешто нарочито изненадило? Да ли желе аниматора, маскоту, цртање по лицу, караоке или можда да јашу понија, играју фудбал или ластиш?

Та али и многа друга питања ће усмерити вашу креативну идеју на коначан избор.

Kоји год да је ваш избор пре свега потребно је да утврдите буџет за организацију рођендана. Буџет ће условити све ваше даље изборе у организацији. Kада одаберете буџет и листу званица, време је за избор локације прославе као и одговарајуће рођенданске активности.

Kако одабрати локацију за прославу дечијег рођендана?

Вероватно сте за локацију рођендана вашег детета замислили место које ће имати довољно места за игру и које ће изгледати сјајно на фотографијама. Но, деца понекад имају потпуно другачије жеље од оних које ми предпостављамо да имају.

Увек прво питајте децу како они замишљају своје идеално рођенданско дружење. При томе имајте у виду да су деца најчешће прилагодљива и да ће уживати у било каквој прослави коју приредите, управо јер сте је приредили њима.

Прослава дечијег рођендана на отвореном у Борчи

Ако не желите још једну шаблонску дечију журку онда укључите машту и издвојите вашу прославу од других оригиналном локацијом и дечијим активностима које ће одушевити малишане.

Гарден

Ако желите прославу дечијег рођендана на отвореном а под контролом професионалаца онда можете искористити прелепу, велику и новоотворену башту Гарден ресторана која има безбедан ограђени кутак за најмлађе.

Рођендан на отвореном у Гарден ресторану

Бригу о деци можете препустити аниматорима док одрасли могу уживати у прелепом амбијенту и врхунским специјалитетима овог ресторана

Јавна дечија игралишта

Са друге стране, Борча је насеље које поседује много различитих садржаја за најмлађе, има пуно паркова и игралишта за децу, па је за локацију прославе рођендана добро искористити управо неко од слављеникових омиљених места за игру из комшилука.

Зашто да не, организујете поподневно дечије дружење на управо оваквом једном месту.

Шеталиште и парк код канала Визељ у Борчи

Идеална локација може бити и ваше двориште, парк у околини или можда шеталиште и летњиковци код канала Визељ а остало све зависи од ваше воље, креативности и разноразних садржаја које сами или уз помоћ неког можете приредити вишим малишанима и њиховим другарима.

Прослава рођендана на отвореном можда захтева више уложеног труда од прославе у играоници, али ако све добро промислите, ваш труд ће се сигурно на крају исплатити. Најпре је бенефит што је ова опција финансијски исплативија, али вам овај избор локације такође омогућава да организујете енергичне игре за децу које захтевају више простора.

Можете ангажовати и чувене борчанске аниматоре, велике хуманисте и увек радо виђане на дечијим прославама и многим хуманитарним акцијама.

Дечији аниматор Мита

Дечији аниматор Мита – 060 544 11 88

Обрадујте ваше малишане
за прославе и рођендане..
Ако вас неко пита,
ту је  ➡️ Дечији аниматор Мита

Декорација рођендана

Не заборавите декорацију. Дајте вашој прослави лични печат који се памти.

Рођендан можете да декоришете вођени изабраном темом прославе. Тема може бити главни јунак из омиљеног цртаног филма вашег детета..

Дечија маскота Бојан

Бојан као Спајдермен – 062 837 55 59

Да улепшају ваше славље изаберите сами да Спајдермен, Мики Маус, Патролне шапе или Деда Мраз дођу у ваш дом или играоницу било где у Београду..

Декорација рођендана на отвореном

За добру декорацију може бити довољна и само комбинација дететових омиљених боја.. Поред тога што ће сви пријатељи ваше деце бити у исто време ту, декорацијом ћете ово дружење издвојити од осталих одлазака у парк ради дружења.

Место за журку можете додатно обележити додавањем натписа од папира или декоративних спољашњих лампица. Шарени балони су увек добродошли на дечијим рођенданима, јер поред декоративне улоге – касније могу послужити и за игру.

Најбоље дечије играонице у Борчи

Неки родитељи се одлучују да унајме организаторе догађаја, са друге стране неки желе да овај посао изнесу сами. Ако желите да посао организације препустите професионалцима онда одабир неке од проверених дечијих играоница у Борчи може бити први избор.

Мало смо истраживали код наших суграђана и коментара на интернету па вам овде дајемо предлоге дечијих играоница и рођендаоница у Борчи а на вама је да одаберете ону која највише одговара вашим потребама.

Галаксија

Дечија играоница Галаксија

Закорачите у Галаксију, место у коме је само свемир граница забаве.

Дечија играоница Галаксија налази се у Борчи у улици Дванаестог октобра бр.7. Осмишљена са пуно пажње и истраживања а њени дизајнери су били управо деца.

Посетите их са вашим малим астронаутима јер су се потрудили да се уз њих једнако забаве и маме и тате.

Земља чуда

Дечија играоница Земља Чуда

Земља чуда једна је од најстаријих дечијих играоница у Борчи. Налази се већ 8 година у Преливачкој улици број 2а. Ораганизовали су изузетно велики број рођендана па иза себе имају велики број малишана који им се са радошћу враћају.

Играоница се простире на око 250 метара квадратних са садржајем занимљивим деци различитог узраста. Поседује башту и одвојен кафић.

Мој Град

Рођендаоница Мој Град

Дечија играоница Мој Град једна је од највећих рођендаоница у Борчи. Налази се у тржном центру Стоп Шоп, подељена је у више целина а поседују и кутак за родитеље..

Отворена је како за приватне прославе рођендана тако и за дневно дружење.

Поседује највећи 3Д лавиринт на левој обали Београда што је једна од омиљених дечијих активности. Садржаји у играоници интересантни су како са млађу тако и за ону мало старију децу.

Активности за дечије рођендане

На рођенданима је најважнија забава

Активности за децу на дечијем рођендану су свакако најважније за крајњи утисак деце о прослави. Инспирацију можете пронаћи на Интернету, а водите рачуна да буду у складу са узрастом деце и временским приликама.

Игре изаберите тако да вам буду потребне неке од дечијих ствари које већ имате у кући, попут спортске опреме – лопте и обруча. Некад ће неколико простирки и укусна храна и сокови – за предах од игре, бити све што читавом друштву малишана треба да се веселе током целе журке.

Не заборавите да по завршетку забаве пажљиво покупите за собом све донете ствари, као и да обавезно парк или игралиште оставите чистим при одласку. Важно је да заједно водимо рачуна о нашем насељу.

Сваки родитељ за рођендан свог детета жели да му приреди нешто спектакуларно. Зато, када се приближава датум рођендана, цео процес од идеје до реализације постаје извор стреса. Заправо сами малишани немају захтеве којима родитељи често умеју да се преоптерете.

Kада дете укључите у организацију, колико год је то могуће, малишани ће вам помоћи да са што мање муке приредите забаву баш какву жели. Ваша пикник-забава ће сигурно бити за памћење.

Претходни текстНоћ музике 2021
Следећи текстДечији Џез фестивал у Борчи

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × 4 =