Ulica otvorenog srca

“Garavi sokak” nastupa u Borči

Ove godine na „Ulici otvorenog srca“ u Borči koncert će održati i grupa „Garavi sokak“

U organizaciji GO Palilula 01.01.2016. u Borča-gredi, u periodu od 10.00 do 16.00 časova, uz prigodan program, biće obeležena novogodišnja manifestacija „Ulica otvorenog srca“. Ulica Bratstva i jedinstva, u kojoj će i biti održana ova, sada već tradicionalna, manifestacija biće zatvorena za saobraćaj prvog januara od 9.00 časova. Molimo vlasnike automobila da izbegavaju parkiranje vozila, neposredno pre i za vreme manifestacije, u ovoj ulici, naročito na potezu između raskrsnica ul. Bratstva i jedinstva sa ul. Ranka Miljića (početak i kraj).

U ovogodišnjem programu učestvuje čuvena grupa „Garavi sokak“ koja će, pored naših klinaca, nesumnjivo biti najzaduženiji da zagreju i razmrdaju Borčance prvog dana 2016. Zato smo kontaktirali “Garavog” Baneta da nam potvrdi dolazak u naš kraj. Upitali smo i koliko će vremena momci iz sokaka provesti u Borči i šta imaju da poruče Borčanima.

Nastup grupe “Garavi sokak” bi trebao da počne 01.01. u 11č. pre podne. Predviđeno je da traje oko 45 minuta, a Borčancima poručijem da se dobro obuku i ponesu osmeh i srce. Pozdrav svima! – Reče nam Bane. Dođite da se družimo i đuskamo.

Program “Ulice otvorenog srca”

  • 10.00. nastup mađioničara
  • 10.30. nastup mladih izvođača
  • 11.00. Bane Krstić i Garavi sokak
  • 12.00 nastup dečice iz PU “Boško Buha”
  • klovnovi, animatori, i naravno, Deda Mraz koji će deliti deci poklone.

Humanitarna akcija

Kao i prethodnih godina, manifestacija će biti humanitarnog karaktera a sredstva koja budu prikupljena u „Ulici otvorenog srca“ namenjena su za lečenje petnaestogodišnjeg dečaka Strahinje Andrejića. Pridružimo se akciji!!! Donacije, u skaldu sa mogućnostima, se mogu uplatiti i na žiro račun broj 355-3200403837-34, Vojvođanska banka AD, primalac – Cvetko Andrejić, svrha uplate – pomoć za lečenje Strahinje Andrejića.

Četvrtak, 31.12.2015. Borča Info

Претходни текстČeoni sudar kod Đurđenovca
Следећи текстPukla cev – pukao asfalt

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eight − 4 =