Knjiga - Ne odustaj

Ne odustaj – Harlan Koben

Harlan Koben, bestseler autor sa više od sedamdeset miliona prodatih knjiga širom sveta, donosi nam uzbudljiv triler o velikim tajnama i sitnim lažima koje mogu da unište vezu, prijateljstvo, pa čak i jedan grad.

Detektiva iz predgrađa Nju Džerzija Napoleona Dimu zvanog Nap traumatični događaji proganjaju od poslednje godine srednje škole, kada su njegov brat blizanac Leo i Leova devojka Dajana pronađeni mrtvi na železničkoj pruzi – a Maura, devojka za koju je Nap mislio da je ljubav njegovog života, raskinula s njim i nestala bez objašnjenja. Nap petnaest godina traga za Maurom i za pravim razlogom koji stoji iza smrti njegovog brata. Sada se čini da je možda blizu cilja.

Knjiga - Ne odustajKada se Maurini otisci prstiju pojave u iznajmljenim kolima čoveka osumnjičenog za ubistvo, Nap kreće u potragu za odgovorima koji vode samo do novih pitanja – o ženi koju je voleo, o prijateljima iz detinjstva koje je mislio da poznaje, o napuštenoj vojnoj bazi blizu mesta gde je odrastao i ponajviše o Leu i Dajani, čija je smrt mračnija i daleko zlokobnija nego što se Nap ikada usudio da zamisli.

„Harlan Koben je savremeni majstor obrta, koji vas mami u priču već na prvoj stranici… samo da bi vas na poslednjoj zaprepastio.“ Den Braun

Dobitnik nagrada Edgar, Šejmus i Entoni, Harlan Koben je autor četrnaest bestselera, među kojima su: „Šuma“, „Obećaj mi“, „Nevin“, „Jedan jedini pogled“, „Samo jedna prilika“, „Nestao zauvek“ i „Nikom ni reči“. Njegove knjige prevedene su na više od 46 jezika.

Uzbudljiv triler „Ne odustaj“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Претходни текстMožemo li svi zajedno pomoći? Maloj Zorici i njenoj majci je i dalje potrebna finansijska podrška!!
Следећи текстOprezno! Rizična raskrsnica u mraku i bez svetlosne signalizacije

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

twelve − 10 =