Možemo li svi zajedno pomoći? Maloj Zorici i njenoj majci je i dalje potrebna finansijska podrška!!

0
634
Pomoć za malu Zoricu
Preporučujemo
stomatolog-baner

Mala Zorica iz Borče boluje od SMA

Trogodišnja Zorica Dragojlović iz Borče boluje od retke genetske bolesti, Spinalne mišićne atrofije tip 1. Ona diše preko aparata. Traheotomisana je i hrani se preko creva koje joj je ugrađeno direktno u želudac.

Zoka je izuzetno pametna i nasmejana devojčica koja se svakodnevno bori za dah. Ona je mala devojčica ali je veliki borac. Zorica pored srpskog državljanstva ima i američko. Mogla bi da ode u Ameriku, prima terapiju i ostvari sve pogodnosti koje oni daju za decu sa invaliditetom. Rekla nam je njena mama Ljiljana Dragojlović. Da bi otputovala tamo potrebno je sakupiti novac za specijalni avion u pratnji lekara kojim bi Zorica bila prevezena. Za taj avion i prve dane boravka tamo potrebno je sakupiti 120.000€

Preporučujemo
stomatolog-reklama

Apel ljudima dobre volje

Pozivamo sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Zorici i Ljiljani.

Udruženje građana sa invaliditetom „Novi horizont“ počelo je da prikuplja sredstva za ovaj put ali je i dalje suma koja je potrebna visoka.

Zorici i njenoj majci potrebna je finansijska pomoć kako bi izdržale u ovoj borbi. Svi koji imaju želju i volju da finansijski pomognu to mogu učiniti i uplatom na račune Zoricine majke Ljiljane Dragojlović:

Žiro računi:

Unicredit Banka
170001033667300060
IBAN RS35170001033667300157
SWIFT address BACXRSBG Banka

Poštanska Štedionica
200-81357617-26

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

19 + fifteen =